Sulfinija -> RE: ZANOSITEV PO ČIŠČENJU (22.12.2005 11:39:11)
|
Elca!!!!!! Midva sma se od julija 2004 zdravila v ambulanti za neplodnost v MB za najino [sm=duda.gif] pa se tudima od maja 2003,dolgo kajne? Za mano so štiri neuspelene inseminacije problem je možev slabši spermiogram.Ko bi se sedaj morala naročiti na svojo zadnjo inseminacijo v času,ko sem čakala na pošto za IVF se je zgodil čudež in sem kar naravno zanoisla po 30.mesecih truda. 1.12.sem zvedela da najini pikici več ne bije srček in držala v rokah napotnico za abrazijo sem doma zagledala v nabiralniku pošto za začetek priprav za IVF postopek-torej umetno. Jutri bo tri tedne od abrazije,ki sem jo oparvila v MB tam me je sprejel zdravnik,ki me sedaj ima v neplodnosti čez in sem mu vse povedala in mi je rekel,čimprej se potolažite pridite na rzgovor kot je predvideno ne bomo nič več čakali kdaj bi doma spet naravno zanoisli temveč bomo šli na IVF kot je predvideno pri vašem primeru. Jutri imam po abraziji pregled pri svoji G in pol čez en tden čakam svojo M in tkart začnem z KT tabletkami za začetek piprav.Tako,da upam če bo vse po sreči bom že aprila grela spet nazaj svoje pikice lahko se zgodi,da celo kar dve. No midva upama na vse najboljše in vem,da nama bo uspelo tako kakor vma. Želim vama veliko,veliko sreče!!! LP Mojca[sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif]
|
|
|
|