|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Plenice Iz Hoferja!
21.12.2005 16:33:11   
BarbyR.
Enkrat sem že nekje zasledila,da ste se pogovarjale o plenicah iz Hoferja?Zanima me kako se jim reče,kakšne se vam zdijo in kakšna je cena?Ali se vlažilni robčki tudi splačajo kupovati gor in ali so dobri?In še nekaj:Ali veste ali je v petek v Avstriji vse normalno odprto ali imajo že kakšen praznik?(Smo hitri za nakupe ,a neuser posted image user posted image user posted image user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Plenice Iz Hoferja!
21.12.2005 16:40:19   
Urša
Malo manj kot 2500. Reče se jim My love.

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu BarbyR.)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.12.2005 16:46:03   
smrček
Cena: 2399,00 za 62 planičk. Mi smo do sedaj uporabljali Babylove, pa se mi zdijo Mylove bistveno boljše in na pogled tudi lepše.

Poskusi z enim paketom, pa boš lažje primerjala.

Vlažilnih robčkov pa pri nas (v celjskem Hoferju) nisem zasledila.

Ja, v ponedeljek začnem hujšat. Jasno?

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.12.2005 16:52:11   
lelaval
Jaz sem pa včeraj za probo kupila Šparove - za 32 kom sem dala malo manj kot 700,00 SIT. Pa so super  user posted image (zaenkrat)

(odgovor članu smrček)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.12.2005 18:17:06   
petraz
Tudi jaz razmišljam o nakupu teh plenic, tako da jih bom res kupila v soboto. Upam pa, da res ne premočijo in da so boljše kot babylove.user posted image

(odgovor članu BarbyR.)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.12.2005 18:21:43   
lin
Mi smo jih kupli v ponedeljek in sprobali in so zakon,meni so res zelo fajn,kličejo pa se My love

(odgovor članu petraz)
Neposredna povezava do sporočila: 6
21.12.2005 18:49:54   
vesna fž
se pridružujem so res super in mehke

<
Neposredna povezava do sporočila: 7
21.12.2005 20:07:53   
mišek
Tudi jaz sem z njimi zadovoljnauser posted image user posted image user posted image . Sicer so pa sprobane samo eno nočuser posted image .

Lp

(odgovor članu vesna fž)
Neposredna povezava do sporočila: 8
21.12.2005 22:02:59   
urbancek
Zjutraj smo bili zjutraj mokri do vratu - sem zaenkrat razočarana, bomo videli, če bo danes tudi tako

Lp

(odgovor članu mišek)
Neposredna povezava do sporočila: 9
22.12.2005 9:44:05   
malika
mi jih uporabljamo že skoraj eno leto in sem res zelo zelo zadovoljna z njimi.

Edino tamale(od 7 kg) so mi parkrat premočile, pa sem malemu dala večjo(od bratca), pa je super. Očitno so mu premale user posted image  in so zato premočile

Izberi si luno za cilj in tudi če boš zgrešil, boš še vedno pristal med zvezdami

(odgovor članu urbancek)
Neposredna povezava do sporočila: 10
22.12.2005 9:44:50   
malika
aja, robčkov pa žal nimajo user posted image

Izberi si luno za cilj in tudi če boš zgrešil, boš še vedno pristal med zvezdami

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.