Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Končno mi je uspelo dokončat 21.12.2005 14:24:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Zeloooooo lepo! Bravo!!! Si pa prava umetnica
|
|
|
|
RE: Končno mi je uspelo dokončat 21.12.2005 14:50:39
|
|
|
|
Anonimen
|
čudovito. kako si pa naredila tiste sklede z riževim papirjem? A tako kot sevietno tehniko?. A si potem še dala gor serviete ali je to porisano? Kako se pa to vzdržuje ali je samo za okras?
|
|
|
|
RE: Končno mi je uspelo dokončat 21.12.2005 22:32:36
|
|
|
|
soncece24
|
Pa zakaj nisem jaz kaka sodelavka od tvojega moža Super, no, nimam besed ful lepe stvari
|
|
RE: Končno mi je uspelo dokončat 22.12.2005 8:49:26
|
|
|
|
malika
|
U, hvala vam. Odkrito povedano, so meni ta darila tudi ful všeč in mi jih je kar malo težko dat od sebe. Pa še takooo dobro je vse Urška, te krožnike je čisto enostavno naredit. Lepiš na spodnjo stran krožnika. Najprej nalepiš motiv servetka z licem navzgor, nato pa preko prelepiš še rižev papir. Pustiš, da se posuši, nato pa še prelakiraš za boljšo obstojnost. Drugače pa se ti krožniki samo obrišejo z mokro krpo, ker je lepilo na vodni osnovi in bi se med pranjem vse odlepilo. jaz ga imam na mizi včasih kar tako praznega, ali dam gor sadje, sladkarije,...
|
|
RE: Končno mi je uspelo dokončat 22.12.2005 10:34:23
|
|
|
|
malika
|
Če katero zanima; sem v album dodala slike, kako se naredi krožnik z riževim papirjem. ker pa nisem bila pozorna na vrstni red nalaganja(nove slike se nalagajo na vrh), je žal vse skupaj malo pomešano. je pa oštevilčeno. Upam, da vam bo v pomoč.
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.