|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nujno-rabim pomoč oz idejo
21.12.2005 10:35:55   
Bejba
Moj možek me je zdele klical, da sedaj naj se pa končno zjasnim kaj si želim za božička in rojstni dan, ki ga imam drugi teden. Jaz se pa nič pametnega ne spomnim. Čez leto mi pa skoz kaj po glavi roji kaj bi mela, sedaj pa prazna glava. Kaj si kaj ve želite, da dobim kakšno pametno idejo. Ker moj pravi, da vedno ko me s čim preseneti, kaj zauser posted image , tko da rajš prej vpraša user posted image .
Torej, z idejami na plan.

LP; Bejba user posted image

Odločitev, da boš mati, je usodno pomembna.
Takrat izbereš, da bo tvoje srce
za zmeraj hodilo po svetu zunaj tvojega telesa.
(Elizabeth Stone)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Nujno-rabim pomoč oz idejo
21.12.2005 10:37:09   
Anonimen
Škornje ali sončna očala.

(odgovor članu Bejba )
  Neposredna povezava do sporočila: 2
21.12.2005 10:40:25   
Pia73
Hojla!

Jaz imam srečo, ker moj pa vedno zadene žebljico na glavo. user posted image  Sem mu pa za miklavža vseeno prišepnila,da si želim parfum. In ga jasno dobila. Sicer pa mi vedno in res vedno prijajo kakšne masaže, pedikure ipd., ki si jih sama nikoli ne bi privoščila. In moj to dobro ve. Pa kakšni prijatelji tudi. user posted image  Tudi masaže za nosečnice obstajajo. Baje je res fajn.

In kako si kaj drugače? Koliko si sedaj noseča in kako se počutiš?

LP Pia73

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.12.2005 10:45:50   
Bejba
Splišni, tudi jaz sem rekla, da bi kakšne čevlje ali škornje, pa nikjer ne najdem takih, ki bi mi padle v oči, sploh pa imam probleme, ker imam št. noge 35, tako da je kupovanje čevljev zame utopija user posted image .
Sončna očala - jih imam že ene 5, vsake različne barve, tako da to odpade.

Pia, sem pomislila na masažo, pa kaj ko me ta trebušček moti in po moje ne bo tako sproščujoča, ker se niti na trebuh ne morem obrniti. Res pojma nimam kaj bi.
Aja, sedaj sem v 20. tednu, jutri imam morfologijo in upam, da bo falotek pokazal kaj imam med nogami user posted image .

(Elizabeth Stone)

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.12.2005 10:46:33   
Ani 2
Jaz recimo bi si mogoče želela kaj od srebrnega nakita-sem nora nanj,ali pa kakšen dober parfumček user posted image .

Čao, Ani 2

Iz pleničk se ti smehlja,
nekaj čisto majhnega.
Po ljubezni hrepeni,
in v naročje mamici želi,

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.12.2005 10:49:58   
Anonimen
Zdaj se seveda ne bom spomnila, kako se trgovini reče (nekaj z enim X-om, rumena tabla, črn napis), je pa tudi v Mercatorjevem centru v Šiški, pa še kje verjetno Imajo Cat, Yellow cab in podobne firme). Tam imajo za moj okus se najboljše škornje. Samo če imajo 35, pa res ne vem.

(odgovor članu Bejba )
  Neposredna povezava do sporočila: 6
21.12.2005 10:52:00   
Marogica
Jaz sem imela enako, kakor ti, vsako leto probleme, kaj si želim .Želim si tudi jaz vedno kar nekaj stvari, pa ali ni pravi letni čas, ali finančno ne gre ali pa..... Tako imava zadnji dve leti navado, da mi podari kakšno rožico za roj. dan, gremo kam kaj pojest, stvari, ki pa si jih želim, si pa kupim takrat, ko je potreba, denar ali prava sezona.
Velikih stvari, Jaguarja, jahte ipd, mi pa tako ali tako ne more kupiti-ne čez leto, ne na moj rojstni danuser posted image user posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 7
21.12.2005 10:55:01   
Anonimen
Če bi mene vprašal bi rekla :Frizera!user posted image user posted image

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
21.12.2005 11:04:46   
špelin@
nina_nana, misli mi bereš user posted image

~ NeVeR RuN FaStEr ThAn YoUr GuArDiAn AnGeL cAn FlY ~

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
21.12.2005 11:07:19   
total
Meni,da ponavadi denar pa si sama kupim,sem najbolje zadovoljna.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 10
21.12.2005 11:15:21   
atinav
Oj Bejba!
A nimaš ti s tem vsako leto problemeuser posted image ...no mogoče se bom kej pametnega spomnilauser posted image za začetek mogoče kakšno kremo za roke in si jo lepo kar daj v torbicouser posted image , mogoče kako kozmetiko, ja pa vem da so ti prfumi full všeč tko da imaš mogoče zdaj priliko da možeka mal oskubišuser posted image . Če se bom še kaj spomnila ti napišemuser posted image .

TIAN nas je razveselil 20.02.2005, LIAM pa 19.10.2006

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 11
21.12.2005 11:25:54   
Anonimen
zdele bi si želela kozmetičarko, al pa kamero, al pa škornje al pa pulover al pa nov mobi al pa doplomo :P

(odgovor članu Bejba )
  Neposredna povezava do sporočila: 12
21.12.2005 13:49:45   
malika
jaz bi rabila:
-lepo, toplo pižamo
-trenerko
-usnjeno denarnico
-škornje, čevlje
-kak darilni bon pa tudi vedno pride prav user posted image
-aja, pa parfuma mi je zmanjkalo; user posted image

Izberi si luno za cilj in tudi če boš zgrešil, boš še vedno pristal med zvezdami

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 13
21.12.2005 14:29:03   
barba
Jaz bi si zaželela zlato zapestnico (upam, da bo moj mož kaj na RR zašeluser posted image ).
Ali pa kakšen lep kos spodnjega perila.

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 14
21.12.2005 14:53:59   
iana
Moj možek mi je prejšnji petek prinesel darilo za 31. rojstni dan ( ki sem ga imela še lani, ampak je nekako pozabil ) - mikrovalovno...

Ne sam jamrat, naredi kaj!

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 15
21.12.2005 15:30:15   
puncica
hm kaj si želim:
otroka ki bi ponoč spal user posted image
zdej pa resno: novo uro, ker mi je stara crknla

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu iana)
Neposredna povezava do sporočila: 16
21.12.2005 16:14:31   
Anonimen
snežkeuser posted image

(odgovor članu puncica)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
21.12.2005 17:34:31   
Annny
Če se res ne spomniš oz. ne rabiš nič posebnega, potem naj ti kupi kako kozmetiko, ki vedno prav pride (npr. xxl veliko mleko za telo Vichy, ki je super), zraven pa naj izbere še kaj po lastni domišljijiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
21.12.2005 23:23:42   
pety78
Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, js imam pa danes rojstni dan. user posted image
Mi je moj dragi kupil parfum Hugo Boss Intense in rdeče ter črne boksarce skiny.user posted image

Zelo zadovoljna! user posted image

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 19
21.12.2005 23:35:28   
pety78
Joooj, sem pozabila napisati, da mi je podaril še lepo vrtnico in vizitko.
Sem se skor zjokala, ko sem jo prebrala, tak mi je segla do srca. user posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 20
22.12.2005 8:52:28   
Bejba
Vidim, da ste polne idej user posted image . No, včeraj mi je kapnilo. Rabim šal in kakšen lep športno-eleganten nahrbtnik, ki ni prevelik in ne premajhen, tako da lahko še za našega sončka kaj notri spravim ko kam gremo. In zagledala sem se v enega Samsonite, cena pa je poglavje zase, ampak ker je moj možek zlat, je rekel, da ga bom dobila user posted image user posted image user posted image . Šal pa verjetno za božička, pustimo se presenetiti user posted image .

Mi je pa rekel, da mi je hotel kupiti sexi perilo, ampak je to zdaj tako kritično kupovati, ker imam že tak trebuh, da je raje pustil to za po porodu user posted image .  Se popolnoma strinjam z njim.

Atinav, ja še vedno nisem prišla do taprave kreme za roke, še kar mi pokajo, da je joj, čeprav mažem. Moram zgleda it kar kaj v lekarno kupit ali pa res probat tisto najbolj naravno, beljakovinsko, ki jo ima možek na pretek user posted image .

Hvala še enkrat in upam, da Božiček usliši tudi vaše želje.

LP; Bejba user posted image

(Elizabeth Stone)

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 21
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?