bobek05 -> RE: Kdo začne 90D po novem letu??? (25.12.2005 22:24:40)
|
ja, punce tak je na stvari... malice imate lahko - SAMO sadje (se pravi, da lahko jeste med zajtrkom in kosilom in kosilom in večerjo)...vendar je dokaj logično - manj boste jedle, hitreje bodo šle kilce dol (enako velja za porcije).. saj sploh ni tak rproblem zdržat brez malice (razen mogoče na B dan, ko je med obroki 4 ure razmika, drugače pa manj), sadje na sadni dan lahko jeste na 1-2 uri (to pa je menda dovolj, ali?)... če ste lačne probajte pit čim več tekočine.. to je najlažji način, da pripravite telo na vodni dan, ki je 1x na mesec (cel dan SAMO VODA! - pa tudi to ni bilo tak hudo) jaz npr. malic nisem imela, pa sem prvi teden šla dol 2 kg, vsega skupaj v 1,5 mesecu 7kg... ne pa pozabit, da boste začele iz različnih "osnov" (npr. ena jih ima 20 preveč, druga pa npr. samo 4) - to pomeni, da tista, ki jih ima 20 preveč, da bo (vsaj na začetku) hitreje izgubljala kilce kot tista, ki jih mora pokurit samo 4 glede porcij - jejte po občutke, vendar se najejte do sitega!!! jaz sem si npr. naredla na škrobni dan rižek z grahecom in korenčkom. 2/3 sem pojedla za kosilo (npr. 1 večjo skodelico, ki jo imam za cornflakes ali pa 1 krožnik - ne zvrhan!), 1/3 pa za večerjo... vse skupaj je malo lažje zaradi OH dneva, ko lahko za večerjo jeste kar vam srce poželi (seveda v zmernih količinah)... jaz npr. tudi nisem jedla več po 18 uri, čeprav je dovoljeno jesti do 20h pa še link, za vse, ki jih zanima kaj o tej dieti: www.mojplanet.si/index.php?page=Predstavitev_diete www.mojplanet.si/index.php?page=Prebavni_ciklus www.mojplanet.si/index.php?page=Beljakovinski_dan ....
|
|
|
|