Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Prazniki se bližajo, pri nas pa... 21.12.2005 21:27:02
|
|
|
|
Vesna
|
se strinjam z gino
|
|
|
|
RE: Prazniki se bližajo, pri nas pa... 22.12.2005 6:22:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Napisala si... "Pozdravljene"... grrrrr!!! Od kdaj je to samo zenski forum????? Glede tvojega problema.. pa samo tole.. Jaz te sicer ne bi osamaril, ker ziher ne bi toliko casa prenasal tvoje obsedenosti s sterilizacijo vsega.. in vseh.. Res.. cist dobro namerno se mi zdi, da je nemogoce, da bi taksan kot trenutno si imela sploh kaksno zadovoljivo vezo... Spremeni se.. sej je simpel..
|
|
|
|
RE: Prazniki se bližajo, pri nas pa... 22.12.2005 7:38:59
|
|
|
|
tanikaa
|
s tem, da bi zapustila moža ne boš rešila ničesar. to je samo beg od problemov, ki pa bodo itak ostali. kot so ti že svetovali, poišči pomoč in uredi najprej sebe. le to je pot do zadovoljnega in srečnega družinskega življenja.
|
|
RE: Prazniki se bližajo, pri nas pa... 22.12.2005 8:15:41
|
|
|
|
kalbo
|
Sicer pa, če dobro premislim, ti tudi izvajaš nasilje nad svojim možem in otrokom. Si kdaj pomislila na to? Izvajaš močno psihično nasilje, ki traja če kar lep čas.
|
|
|
|
RE: Prazniki se bližajo, pri nas pa... 22.12.2005 8:28:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Samo naslov mi je padel v oči...pr nas smo tud že tiho cel teden, pa zgleda, da bomo še vse tja do novega leta. Včas se obregnem ob kakšno bundo, ki visi na hodniku, pa se malo pomenim, pa gre. Ni hecno, ampak tako pač je. Nekaj časa lahko furaš takole, potem pa vidiš, kaj prinese čas, kaj dozori v tebi. Jaz še ne vem, kakšna bo letina...niti slučajno. Se prepuščam višji sili. Samo toliko v tolažbo, nisi sama.
|
|
|
|
RE: Prazniki se bližajo, pri nas pa... 22.12.2005 9:53:08
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: al bina Samo naslov mi je padel v oči...pr nas smo tud že tiho cel teden, pa zgleda, da bomo še vse tja do novega leta. Se prepuščam višji sili. Ja sej baje je tisina.. torej "biti tiho" najvisja modrost.. IN ce je clovek tiho, potem velja tudo to, da je zelo zadovoljen v spolnosti.. Samo takrat ko seksa ni dost.. usta blebetajo.. Torej Albina.. je to pozitivno..
|
|
|
|
RE: Prazniki se bližajo, pri nas pa... 22.12.2005 13:48:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Blagor tebi, ko ti je vse tako preprosto
|
|
|
|
RE: Prazniki se bližajo, pri nas pa... 22.12.2005 14:17:40
|
|
|
|
Dadi
|
Draga anonimna! Se podpišem pod kalbov in pod Marogičin post. Te razumem. Čez noč se to ne bo spremenilo to bodi prepričana. Se pa resno pogovori s partnerjem in mu vse povej. Saj sta vendar iz ljubezni skupaj...verjemi ne bodi v takem odnosu s partnerjem ker to ne vpliva dobro na vaju, na sineka( ki čuti da nekaj ni ok) in na malega otročička ki ga nosiš pod srcem. Pogumno v boj. Pa začni že s tem da ne opereš vsega kar pride v stanovanje. Partnerja pa prosi naj te prijazno opomne ko se mu bo zdelo da ga spet biksaš preveč s tole higieno. Če pa rabiš kakšen nasvet ali podporo kako je ob dveh malih otrocih pa kar korajžno z besedo na dan.Zato smo mi tukaj. Pa mirko vprašaj kako gre to. Ona ima eno malo mislim da je stara leto in pol-punčko in pa še dvojčici stari dva meseca. Takim je za zaploskat
|
|
RE: Prazniki se bližajo, pri nas pa... 22.12.2005 14:39:36
|
|
|
|
lory05
|
Ne bom ti svetovala, da poberi šila in kopita, ker to ne bi najbrž nobenemu koristilo. Mislim, da je tvoj mož zelo dolog zdržal v taki situaciji, ker zasvojenost je zasvojenost, čeprav s čistočo in zahteva zdravljenje. Če praviš, da si se spremenila po porodu, upaj, da se boš po drugem porodu "normalizirala". Jaz zase vem, da s tako osebo kot si ti, že ne bi živela, čeprav imam tudi sama rada pospravljeno in čisto, ampak v nobeni stvari ni dobro pretiravati. Verjamem tvojemu možu, da s tabo ni sproščen in da si malo oddahne, ko je sam z otrokom. Kaj ti ne da to nič mislit? Ti bi se pobrala stran? Bodi vesela, da se on še ni pobral. Najprej reši problem pri sebi, vzemi se v roke, potem boš videla, da se bo vse uredilo samo od sebe. Tebe pa ne more nihče spremenit, razen sama.
|
|
|
|
RE: Prazniki se bližajo, pri nas pa... 23.12.2005 15:06:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala za nasvete, mislim, da bomo zadevo uredili. Lep Božič!
|
|
|
|
RE: Prazniki se bližajo, pri nas pa... 23.12.2005 15:08:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Lep božič tudi vam. Kako pa boste uredili? A sem preveč firbčna? Ti kar reci.
|
|
|
|
RE: Prazniki se bližajo, pri nas pa... 30.12.2005 10:31:28
|
|
|
|
Moyca_
|
zakon je en velik kompromis
|
Spontani splaviMioBambinoKoliko spontanih splavov ste imele?nobenega (
58%)
1 (
30%)
2 (
7%)
3 (
2%)
več kot 3 (
2%)
Število vseh glasov: 240Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!