DR. CVITAN - CELJE (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

PUPA2 -> DR. CVITAN - CELJE (20.12.2005 12:47:33)

Punce pozdravljene!

Zanima me ali ima katera morda izkušnje v nosečnosti z Dr. Cvitanom iz Celja? Ali naredi več UZ ali samo toliko kot jih prizna ZZZRS , ali moraš dodatne plačati itn. ? Hvala za odgovore že v naprej.

LP

smrček -> RE: DR. CVITAN - CELJE (20.12.2005 12:54:36)

Do sedaj sem slišala same pohvale in pozitivna mnenja. Jaz sicer nisem njegova pacientka. Več o tem ti bo vedela Jačika povedat, če bo slučajno zgrešila debato jo kar na privat porufaj.

Naja30 -> RE: DR. CVITAN - CELJE (20.12.2005 14:22:49)

Jaz sem bila pacientka dr.Cvitana, ampak kako je v nosečnosti ne vem. pri njemu me je motilo to, da tako momlja! Res, jaz ga nisem razumela NIČ!! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] In ko sem ga morala po 3x, 4x vprašat, prosim, kako ste reku... Mi je bilo tega dovolj. Pa tudi zgovoren ni bil kaj dosti.
Ne vem, mogoče se je pa kaj spremenil.
Sicer sem se pa potem preselila v drug kraj in našla drugega G.

Jančika_ -> RE: DR. CVITAN - CELJE (20.12.2005 18:33:17)

Kot pravi Smrček, jaz sem zelo zadovoljna z njim. Res je redkobeseden, ampak še vedno sem izvedela vse, kar sem hotela. Glede strokovnosti pa sploh nobene pripombe.

V prvi nosečnosti mi je delal 4 UZ, nobenega nisem plačala. Je bilo pa tako, da mi je delal tistega pri 30. tednih (tega mu ne bi bilo treba), pa je bila glava otročka malo majhna, tako da mi je 14 dni kasneje delal še kontrolo.

Še nekaj, kar je vsaj zame zelo pomembno: sestra ima v nulo poštimano naročanje. Tja hodim 13 let in niti enkrat nisem čakala več kot 10 minut. Ob kakršnem koli problemu pa te vzame takoj.

Naja30 -> RE: DR. CVITAN - CELJE (20.12.2005 18:45:46)

[sm=smiley20.gif] Ja, to pa res glede sestre, prva liga je!

shooo -> RE: DR. CVITAN - CELJE (20.12.2005 20:39:54)

se strinjam glede vsega navedenga.edino kar me moti pri njemu je ta njgova "redkobesednost". no ja ce vprasas ti vse razlozi samo da takrat res moras poslusati ker vcasih res kaj zamomlja..
glede strokovnosti pa sami plusi. ce se mu zdi potrebno naredi ekstra uzv,( meni ga recimo ni racunal ceprav mi je sestra rekla da bo naslednji placljiv.)pri meni bilo pac tako da sem prisla samo po eno potrdilo in mu pri tem omenila da se dete cudno "stresa",pa se je odlocil da bo pogledal in premeril pretoke.
Pa to je res super pri njih da imajo totalno postimano narocanje. nikoli vec kot 5 minut cakanja!
dr.cvitan[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

pinka1 -> RE: DR. CVITAN - CELJE (21.12.2005 11:09:07)

No pa da jaz še povem svoje mnenje.

Jaz pa sem ga zamenjala ravno iz tega razloga, ker je kar nekaj momljal, pa nič kaj povedal, pa vse je bilo vedno "normalno"???!??? Jaz pa sem imela nonstop vnetja. Ko pa sem dve leti nazaj zamenjala G, pa me je , ko sem pojamrala zaradi vnetja, takoj pozdravila, nato dala na preiskave in kmalu ugotovila endometriozo - povzroča neplodnost in me tudi sama letos operirala, nato pa sem v prvem poskusu zanosila JUPI! Še danes se sprašujem koliko časa bi mi še dr. Cvitan govoril, da je vse OK!!!!!Dokler verjetno par let ne bi poskušala zanosit. Ni mi žal, da sem odšla.
Za čas nosečnosti ne vem kakšen je - ampak moja G, mi v celjski bolnici ne zaračuna nobenega UZ, pa jih je bilo kar precej.
Glede naročanja pa je res super - nikoli nisem dolgo čakala, kar pa je v bolnici totalni minus!!!!!Včasih se kar fejst načakaš!!!!

Stran: [1]