|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   PRAZNOVANJE
20.12.2005 12:13:41   
corfu
Punce, pozdravljene!!!

Glede na to, da je moj januarski in da doma nimava ravno veliko prostora, me zanima če imate kakšno idejo glede prvega rojstnega dne? Družine je cca 11 ljudi in prijateljev 8, kako naj to izpeljeva?

Hvala za kakšno idejo!

Uživaj življenje...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: PRAZNOVANJE
20.12.2005 12:16:21   
Anonimen
Živijo!
Predlagam, da en dan pridejo družinski člani, en drugi dan pa prijatelji, če imata prostorsko stisko.

(odgovor članu corfu)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
20.12.2005 12:23:50   
Anonimen
Mi bomo imeli kar na kmečkem turizmu, za 40 ljudi.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
20.12.2005 12:39:55   
Anonimen
Mi bomo imeli samo družino. Doma. To bo enih 17 ljudi. Imamo običajne rojstne dneve, le da bova tukaj mamica in prvorojenka skupaj praznovali. Komaj čakam. Manjše družbe, so mi bolj pri srcu, zato da se z vsakim lahko kaj pogovoriš....
čawči

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
20.12.2005 13:10:55   
viv_
Corfu, mi smo imeli družino posebej, prav na rojstni dan, prijatelji so se pa razporedili čez cel vikend.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.12.2005 13:30:56   
corfu
Viv, mislim, da bo tudi pri nas nekaj takega, najprej družin pa slikanje ob tortici, naslednji dan pa še kolegi, ki bodo povabljeni na kakšen narezek, tortico in kafe.

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?