Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Ali razsaja kaka viroza?? 20.12.2005 9:00:04
|
|
|
|
ur+sa
|
Živijo, ta teden je bil zame nadvse mučen. Že cel prejšnji teden sem se zbudila s slabostjo, ne glede ali sem zajtrkovala ali ne... Ponavadi je zopet do močne slabosti prišlo v času večera. Imela sem tudi vročino, merila sem si jo le 2x pa je bila prvič 37.1, v drugo pa 37.3. Poleg tega pa še vneto grlo??? Ker sem hud astmatik, imam še rahle napade. Ker je bilo stanje tako sem šla k dohtarju in me je dala na odvzem krvi (ki je pokazala, da je vse v redu) in dala me je še na preiskave ščitnice (danes sem klicala in rekla je, da je vse v redu)... Za ostale zadeve pa mi sploh ni nič rekla... kaj naj naredim...? Ali razsaja kaka viroza, ker potem itak nima smisla se filat s kakimi tableti? Mislim dohtarji pa taki.... s tolikimi težavami prideš, si vzameš čas, čakaš v čakalnici kot en butelj, poj ti pa nč ne pove?? GRRR Kako naj se znebim te nadležne slbosti? hvala za nasvete
|
|
RE: Ali razsaja kaka viroza?? 20.12.2005 9:03:51
|
|
|
|
Anonimen
|
ur+sa ma na stotine različnih viroz klati naokoli Kaj naj ti svetujem,Toplo se obleči,veliko čaja,in C vitamin,Lekadol z C vitaminom pomaga.Pa propolis,pa za grlo tiste tabletke za lizat-Angal ali pa v špreju.Počivat,če se le da.
|
|
|
|
RE: Ali razsaja kaka viroza?? 20.12.2005 9:03:54
|
|
|
|
viv_
|
ja, rota virus (bruhanje in driska). običajno si v enem dnevu dober...
|
|
|
|
RE: Ali razsaja kaka viroza?? 20.12.2005 9:08:18
|
|
|
|
mila1
|
Ti jaz povem na kratko.To je angina ker je včeraj bil moj pri zdravniku in ima enake simptome kot ti.
|
|
|
|
RE: Ali razsaja kaka viroza?? 20.12.2005 9:11:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Ni vsako vnetje grla,angina,pa da je treba dati antibiotik. Poglej v grlo,če so beli čepki na mandeljnih.Če so je gnojna angina,če pa je samo rdeče,gre pa za vnetje,Grgraj,limonin sok zmešan z žlico meda.
|
|
|
|
RE: Ali razsaja kaka viroza?? 20.12.2005 9:15:00
|
|
|
|
ur+sa
|
ja sej počivam, kolkr se le da... drgač driske nimam, pa tut do točke bruhanja še ni prišlo, je samo tist k se ti "dvigne" (bljak) ja upam, da ni kej tko hudega,.. .hvala vam
|
|
RE: Ali razsaja kaka viroza?? 20.12.2005 9:18:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Če imaš vneto oziroma boleče grlo, te slabi in imaš vročino, potem je lahko angina. A ti je zdravnica kaj pogledala grlo? Ni nujno, da je belo obloženo, tisto je gnojna angina, če pa so rdeče pike, pa je običajna angina. Poskusi še z grgranjem žajblja, če to ne bo pomagalo, potem pa res pojdi nazaj k zdravnici.
|
|
|
|
RE: Ali razsaja kaka viroza?? 20.12.2005 9:21:02
|
|
|
|
ur+sa
|
Ja grlo mi je pogledala in je rekla, da je razdraženo .. dala mi pa ni nič....Še dobro, da imam zdravila za astmo doma bom grgrala, sam najbolj me boli zjutraj k vstanem, .. ne tko fejst, sam me pa no evo, bom pa še angino mela za nov let
|
|
RE: Ali razsaja kaka viroza?? 20.12.2005 9:24:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne, ur+sa, saj zdravnica gotovo loči razdraženo grlo od pikčaste angine. Potem najbrž to ni, razen če se je razvila iz razdraženega grla, tega pa ne vem. Žajbelj res dela čudeže, če ti ta ne bo pomagal, potem najbrž brez zdravil ne bo šlo. Poskusi.
|
|
|
|
RE: Ali razsaja kaka viroza?? 20.12.2005 9:26:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Drugače pa menda tudi zelo pomaga, če žajbelj skuhaš na mleku (nato precediš) in dodaš med, pa potem to počasi po požirkih piješ. Našim dvema, mami in očetu, je pred kratkim to ful pomagalo, pa sta kar dolgo pred tem tožila, kako ju boli grlo. Razen če si noseča, pa žajblja ne smeš piti.
|
|
|
|
RE: Ali razsaja kaka viroza?? 20.12.2005 9:29:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Spliš tale napitek je tudi dober če te napada kašelj,meni ga je moja mami vedno skuhala. Aja najprej je prežgala sladkor,gor mleko in zakuhala žajbel.
|
|
|
|
RE: Ali razsaja kaka viroza?? 20.12.2005 9:35:55
|
|
|
|
tanikaa
|
pa glih zdaj pred božičem revica si, res.
|
|
RE: Ali razsaja kaka viroza?? 20.12.2005 9:35:58
|
|
|
|
ur+sa
|
noseča em.. drgač sem to možnost uzločila, čeprav je tudi to možno.... sam potem nima veze grlo in vse ostalo ja bom žajbelj skuhala.. nč nam z mlekom ga srala, k sem alergična mau na mleko... hvala vam
|
|
RE: Ali razsaja kaka viroza?? 20.12.2005 9:37:56
|
|
|
|
ur+sa
|
ah sej pri meni je navadno tko,da se pred prazniki družim le s poteljo, čene zaradi viroz, pa zaradi napadov.... sam bom močna... nč nam pstila, da mi bo kej uničl praznike..
|
|
RE: Ali razsaja kaka viroza?? 20.12.2005 13:27:51
|
|
|
|
kepa*
|
No, ta virus (bruhanje + driska) smo pomalem preživeli že vse v sorodstvu. Danes je podlegel moj . K sreči hitro mine. Ursa, tud tebi želim, da se čimprej pozdraviš.
|
|
RE: Ali razsaja kaka viroza?? 21.12.2005 13:45:44
|
|
|
|
ur+sa
|
ja hvala kepa*, sam jest driske še zmer nimam... alpa je samo delni virus (no s tem se ni hecat) drgač mam pa še zmer občutek,da mam vročino, pa full hitr grem spat, ker se počutim zelo utrujeno (sam za to ni vzroka)??? no, hvala vam
|
|
RE: Ali razsaja kaka viroza?? 23.12.2005 0:51:52
|
|
|
|
KODA
|
Baje,da je neki črevesni virus(bruhanje,driskanje). Mene je pa astma začela matrat,tako,da sem spet na pumpici. in tabletih.Od tadrugega poroda nisem imela večjih težav.Zdaj pa naenkrat spet poslabšanje.Upam,da bo kmalu bolje.
|
|
RE: Ali razsaja kaka viroza?? 23.12.2005 6:47:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj je zdaj, ur+sa, a si že delala test a še ne?
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.