snorlax -> RE: Ne dojemam spljoh.....:o0 (20.12.2005 23:27:00)
|
Da se ji ni poznalo, to verjamem. Moja bivša soseda je bila srednješolka, ko je zanosila in nihče, niti njena lastna mama, pa so bile v isti sobi, ne samo v isti hiši, ni vedel, da je noseča. Jaz sem jo na lastne oči videla dan ali dva, preden je rodila, pa se ji ni poznalo čisto nič. Ko je dobila popadke, so jo peljali k dežurnemu zdravniku, ker so mislili, da ima žolčne kamne. No, potem je bil samo en velik kamen, ki je zdaj star enih 5 ali 6 let. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] Mamo je skoraj kap, nas pa tudi. Smo vsi mislili, da se nekdo zeza z nami, dokler nismo videli otroka na lastne oči. Da pa ni vedela, da je noseča.... No, to tudi tej punci jaz nisem verjela. Je pa res, da so bolj čudni vsi skupaj in imajo bolj slabe socialne razmere... tako, da.... ne vem, no. Glede brcanja je pa tako. Pri prvem otroku mi je trebuh skakal gor in dol, sem in tja. Pri drugem sem pa celo nosečnost čutila tako malo gibov, da sem vsak drug dan "visela" na CTG v bolnici, ker je G (pa tudi jaz) mislil, da je kaj narobe. Oba otroka pa sta zdrava.
|
|
|
|