Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ne dojemam spljoh.....:o0 19.12.2005 14:00:10
|
|
|
|
*zvezdica*
|
Saj jaz ti tud verjamem...sam priznejte, da se pa vseen sliš tko mal čudn. Drugač pa tud jaz poznam punco, ki je samo enkrat klicala očeta in mu rekla, da ji je odtekla voda in naj jo pelje rodit. Pa se nobenmu tud sanjal ni, da je noseča.
|
|
RE: Ne dojemam spljoh.....:o0 19.12.2005 14:01:30
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Ni rečeno, če se vam ni zgodilo, da je nemogoče...jst ti verjamem matovilcica Ja, pa dobro, Zara, ti Stare gate in podobno gledaš. Zate je logično,
|
|
|
|
RE: Ne dojemam spljoh.....:o0 19.12.2005 14:02:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, ja, ve se kar norca delajte...polet bomo pa Vido dobil
|
|
|
|
RE: Ne dojemam spljoh.....:o0 19.12.2005 14:02:11
|
|
|
|
lin
|
Booooooooo,ampak danes je vs emogoče,nevem kakšna je tvoja prijateljica ,samo če je bolj močna je čisto mono da se ji trebuh nipoznal,jaz tudi poznam eno ki sicer vedla da je noseča in je blo vse o.k amapk ko sem jo jaz vidla 14 dni preden je rodila če mi sama nebi povedala nebi vedal da je noseča. Pa je rodila normalno v 9 mes?
|
|
|
|
RE: Ne dojemam spljoh.....:o0 19.12.2005 14:02:55
|
|
|
|
Anonimen
|
U mater, pa še po forumu Hujšanje sem se tri mesce plazila...tam je nevarno
|
|
|
|
RE: Ne dojemam spljoh.....:o0 19.12.2005 14:04:11
|
|
|
|
*barbapapa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: al bina ...polet bomo pa Vido dobil lepo ime je Vida..... zdaj sem se spominla na ono pesem,.... lepa vida je pri morju stala,....
|
RE: Ne dojemam spljoh.....:o0 19.12.2005 14:04:32
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Ni rečeno, če se vam ni zgodilo, da je nemogoče...jst ti verjamem matovilcica Ja, pa dobro, Zara, ti Stare gate in podobno gledaš. Zate je logično, Ajaaaaa??? Ja, to je pa možno...
|
|
RE: Ne dojemam spljoh.....:o0 19.12.2005 14:04:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Jao kk ste smotane Pa če je reeeeeeeeeeeeeeeeeesss Eh sej ja logiš da ne verjameš...... sploh tiste ki ste že rodile..... Sam je mal drugač a si že bila noseča pa rodila, pa veš kako to zgleda.... al pa je to zate prvič....... pa imaš krvavitve vsak mesec, pa nič trebuha............
|
|
|
|
RE: Ne dojemam spljoh.....:o0 19.12.2005 14:05:07
|
|
|
|
CatJa
|
Sam al bina, teb se pa že fajn pozna. Sem mislila, da si se sam zredila
|
|
RE: Ne dojemam spljoh.....:o0 19.12.2005 14:05:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Mogoče pa ni bila noseča devet mesecev? Mogoče ima nedonošenčka? Jaz bi počakala na mere otroka in potem podala komentar!
|
|
|
|
RE: Ne dojemam spljoh.....:o0 19.12.2005 14:06:24
|
|
|
|
*barbapapa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica Jao kk ste smotane Pa če je reeeeeeeeeeeeeeeeeesss a res čudeži se še vedno dogajajo mater, sem smotana
|
RE: Ne dojemam spljoh.....:o0 19.12.2005 14:06:44
|
|
|
|
Anonimen
|
A barbapapa je pa Al bini že kar rok preračunala? Kdaj bo potem točno Michael prilezel na dan?
|
|
|
|
RE: Ne dojemam spljoh.....:o0 19.12.2005 14:06:49
|
|
|
|
tanikaa
|
Za trebuh verjamem. Amapak brcanje otročka pa le ni mogoče spregledat. Moj je bil pravi razgrajač. Sicer pa, saj je vseeno. Glavno je, da je otrok zdrav in naj uživajo.
|
|
RE: Ne dojemam spljoh.....:o0 19.12.2005 14:07:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lin Booooooooo,ampak danes je vs emogoče,nevem kakšna je tvoja prijateljica ,samo če je bolj močna je čisto mono da se ji trebuh nipoznal,jaz tudi poznam eno ki sicer vedla da je noseča in je blo vse o.k amapk ko sem jo jaz vidla 14 dni preden je rodila če mi sama nebi povedala nebi vedal da je noseča. Pa je rodila normalno v 9 mes? Menda da ja..... ne vem nisem nič vprašala... sem mogla pazit da nisem pozabla dihat. Aja... pa punca ni močna... no ni med najbolj suhimi sm skrbi pa za postavco, huda športnica
|
|
|
|
RE: Ne dojemam spljoh.....:o0 19.12.2005 14:07:33
|
|
|
|
*barbapapa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Mogoče pa ni bila noseča devet mesecev? Mogoče ima nedonošenčka? Jaz bi počakala na mere otroka in potem podala komentar! ja, to pa res.... se bom skulirala.... in bom raje tiho
|
RE: Ne dojemam spljoh.....:o0 19.12.2005 14:08:39
|
|
|
|
*barbapapa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni A barbapapa je pa Al bini že kar rok preračunala? Kdaj bo potem točno Michael prilezel na dan? .... VIDA bo.... (tak je albinca rekla.....)
|
RE: Ne dojemam spljoh.....:o0 19.12.2005 14:11:44
|
|
|
|
wawa
|
Ej tole mi pa res ni jasno.....sem že slišala za take primere....ej sam kaj pa če ona samo zatrjuje da ni vedela?????
|
|
|
|
RE: Ne dojemam spljoh.....:o0 19.12.2005 14:30:07
|
|
|
|
Anonimen
|
kakšen Michael, Spliš In Catja, pazi, da te ne dosežem
|
|
|
|
RE: Ne dojemam spljoh.....:o0 19.12.2005 14:37:48
|
|
|
|
muki1
|
Če Barbapapa ni Vida, potem naj mi klinc zraste.
|
|
RE: Ne dojemam spljoh.....:o0 19.12.2005 14:41:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Fak, sam jaz pa tud kr ne morem verjet!!!!!!! Da ni mela pojma, da je noseča, se torej ni med nosečnostjo NIČ pazila, ni jedla folne kisline, bogve s kakimi tableti se je filala, krvavela je očitno vsak mesec , pol ti pa rodi zdravega otroka? Sej, hvalabogu, da je vse ok z , ne me narobe razumet, sam halo?! Tam se pa ene ženske matraj(m)o in se pazij(m)o, kokr lahko in še več, gre pa kaj narobe. Sej vem, ja, kako je ta svet narejen, sam vseen. Včasih ne morem kaj, da se ne bi vprašala, če je vse to logično in fer.
|
|
|
|
RE: Ne dojemam spljoh.....:o0 19.12.2005 14:48:07
|
|
|
|
*barbapapa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: muki1 Če Barbapapa ni Vida, potem naj mi klinc zraste. lepa Vida!!!!,...... in zamorc me je odpeljal z ladjo daleč, daleč.......
|
RE: Ne dojemam spljoh.....:o0 19.12.2005 14:48:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Corleone, al bina, Colrleone. Vito in Michael, mafijska šefa. In to z italijanskim naglasom.
|
|
|
|
RE: Ne dojemam spljoh.....:o0 19.12.2005 14:49:51
|
|
|
|
artista7
|
jaz sem enkrat brala od ene punce.. zato verjamem motovilčici. Je pa rekel naš sosed, da se njegovi ženi ni poznalo nekje do 6 meseca, in sta se imela glih cajt oženit tačas.. je res, da je bila ta gospa zelo šlank in naj bi nosila bolj notri.. tako da je moje mnenje da je vse možno in to brez zajebancije
|
|
|
|
RE: Ne dojemam spljoh.....:o0 19.12.2005 14:58:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Muki, Splišni, malo bolj po kmečko prosim, ker ne razumem. O.K, zdaj ja, ko je nekako razloženo, drugače pa...
|
|
|
|
RE: Ne dojemam spljoh.....:o0 19.12.2005 14:59:14
|
|
|
|
mateja5
|
JA....KAJ NAJ REČEM. bLIZU NAŠEGA KRAJA VEM TUDI ZA PODOBEN PRIMER. PUNCA DELA V VOJSKI IN SE ODLOČI, DA GRE ZA ŠEST MESECEV V BOSNO IN TAM RODI ZDRAVO PUNČKO S SEDMIMI MESECI. NAMREČ, NI VEDELA DA JE NOSEČA, REDNE MENSTRUACIJE, JE DROBNE-MAJHNE POSTAVE, SAMO MALO TREBUHCA JE DOBILA - IN NE TRDEGA - MEHKEGA, ZATO JE TUDI HODILA V FITNES. PREDEN JE ODŠLA V BOSNO JE MORALA DATI KRI IN VODO IN ŠE VSA CEPLJENJA....GROZNO. IN KO JE PRIŠLA V BOSNO JO JE PRIČELO NEKAJ MATRATI. ZDRAVNIKI SO ODKRILI DA GRE NAJBRŽ ZA TUMOR. SO JO ŽE SKORAJ HOTELI ODPRETI, PA SO JO ŠE ENKRAT POSLALI NA ULTRAZVOK IN ŠELE TAKRAT UGOTOVILI DA JE PUNCA ZA V PORODNO - NAMREČ TISTI TUMOR JE BILA GLAVICA OD BEBICE. NO IN POTEM JE RODILA ZDRAVO DEKLICO, KI JE MORALA NAJPREJ DOBITI POTNI LIST, DA JE LAHKO PRIŠLA SPLOH DOMOV. TEŠKO JE TO VERJETI, AMPAK TO JE BILO RES!!!!!
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?