|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zelena mercator pika kartica
19.12.2005 13:33:29   
taška30
Skoraj kap me je zdajle! Pa še čist sama sem si kriva!user posted image
Imam trajnik in mi enkrat v mescu trgajo za Pika kartico. Na kliku sem opazila, da plačujem 700 SIT provizije vsak mesec. Sej niso normalni. Sploh ne vem, kako tega že prej nisem opazila.
Če zračunam sem letos dala že več kot 8 jurjev samo za provizijo za to kartico!!!user posted image  Tepka! (ne obstaja smeško, ki bi dovolj nazorno izrazil mojo jezo na samo sebe!!!)

No, skratka, po najkrajšem postopku bom ukinila tale trajnik. Zdaj me pa zanima kako bom potem plačevala?
Na Mercatorjevi strani sem nekaj gledala, pa mi ni čist jasno. A se potem plačuje z normalno položnico ali le v mercatorjevih prodajalnah al kako?

Hvala in lp; 'nategnjena' Taška.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zelena mercator pika kartica
19.12.2005 13:40:40   
urška
plačuješ v trgovini in mislim, da ti tam potem ne zaračunajo provizije ali pa normalno na pošti ali banki, kjer po moje plačaš provizijo.
ko si že pri trajnikih: če imaš dodatno zdravstveno zavarovanje preko trajnika boš lahko opazila nekaj podobnega; jaz zanj plačujem okoli 400 oz. 500 sit.
in to je na leto......

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.12.2005 13:50:52   
Annny
Saj vidiš, da banke niso socialna ustanova, da bi nudile kake storitve zastonjuser posted image user posted image

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.12.2005 13:53:53   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: urška

plačuješ v trgovini -PLAČAŠ NORMALNO NA BLAGAJNI

ko si že pri trajnikih: če imaš dodatno zdravstveno zavarovanje preko trajnika boš lahko opazila nekaj podobnega; jaz zanj plačujem okoli 400 oz. 500 sit.
in to je na leto......Povej mi ali je provizija posebej prikazana pri trajniku? Ker jaz imam prek Vzajemne in nisem zasledila še nobene provizije! Jaz sem pa vedno mislila, da se s trajniki da prišparat na provizijiuser posted image

(odgovor članu urška)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
19.12.2005 14:41:52   
petraz
Pa saj to ni res!!! user posted image  Kje vse še ne bodo zračunavali provizije. Sedaj bom pa res pogledala, če mi pri Vzajemni tudi trgajo še za provizijo. Hvala!!

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.12.2005 15:06:53   
puncica
Plačaš s kartico, kot kreditno kartico, potem pa enkrat na mesec dobiš na dom položnico, no vsaj pri nas je tako in potem plačaš al na banki al na pošti al pa prek linka. mi plačujemo prek linka in damo tako za provizijo 60 SIT, se mi zdi da se najbolj splača.

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu petraz)
Neposredna povezava do sporočila: 6
19.12.2005 15:57:14   
taška30
Jaz imam tudi dopolnilno zdr. zavarovanje vsak mesec na trajniku, pa mi ne zaračunajo nobene provizije.

Punčica, a potem praviš, da se da normalno plačat s položnico, ki jo 1x na mesec dobiš domov oz. kar preko klika? Sem prav razumela?
Sicer moram pa itak mal poklicat na Mercator...

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
19.12.2005 16:09:19   
tascha
Jaz jo tudi imam, pa dobim domov položnico, ki jo potem plačam preko SKB - linka. Provizija je 50 SIT. Sem pa že opazla, da so trajniki dražji, prav tako, če plačač na pošti ali banki. user posted image

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 8
19.12.2005 19:46:12   
virea
Lahko pa plačaš tudi v določenih Mercatorjevih prodajalnah in plačaš samo znesek položnice, brez provizije. Tako jaz plačujem odkar imam Mercator pika kartico.

Lep pozdrav!

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 9
19.12.2005 20:32:35   
Sonka
Čisto enostavno. Domov dobiš položnico, ki jo plačaš preko Klika - provizija, kot je rekla že Puncica pa je 60 SIT. Jaz delam tako.

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 10
19.12.2005 21:23:04   
špelin@
Položnico plačam v Mercatorjevi trgovini - brez provizije user posted image user posted image user posted image

~ NeVeR RuN FaStEr ThAn YoUr GuArDiAn AnGeL cAn FlY ~

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 11
20.12.2005 7:21:17   
puncica
IZVIRNO SPOROČILO: taška30

Jaz imam tudi dopolnilno zdr. zavarovanje vsak mesec na trajniku, pa mi ne zaračunajo nobene provizije.

Punčica, a potem praviš, da se da normalno plačat s položnico, ki jo 1x na mesec dobiš domov oz. kar preko klika? Sem prav razumela?
Sicer moram pa itak mal poklicat na Mercator...

Ja taška, odločiš se kdaj boš plačevala položnico al 8, al 18 al (še en datum je) in potem ti pošljejo lepo domov položnico s spiskom tvojih nakupov in položnico, to potem plačaš na banki al na pošti al prek interneta in to je to, pa noben nič ne trga, le provizijo, je dost bol ugodno kot trajniki, trajniki so en šit, ker povsod nekaj trgajo. Sicer pa moraš bit mal discipliniran za nakupe, da ne nakupuješ ful , potem pa te ko dobiš položnico kap zadane user posted image Pri nas čist ok funkcionira ta način imamo pa družinsko kartico, to pomen da imam jaz eno pa mož eno in potem lahko pike združima in tako, pa obe se obračunata na tej položnici, pa tud nakupe vidiš, da lahko preveriš če so kje narobe obračunal (če seveda račune shraniš), pa točno veš katera je tvoja in katera moževa kartica, ker moja ima npr št. 00, njegova pa 01, in potem veš kater več zapravlja user posted image
Upam da boš zadovoljna, pri nas se super obnese in smo zadovoljni s tem načinom.

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 12
20.12.2005 7:27:59   
CUKRČEK
Še najbolj se splača s položnico  plačat v Merkatorjevi trgovini ( skoraj vsaki), kjer ne plačaš NIČ provizije. Tako jaz delam.

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 13
20.12.2005 7:33:04   
puncica
Ja mogoče res, čeprav midva si položnico razdelova tako gre polovica iz mojga računa polovica pa iz moževega in je volk sit in koza cela, res da je potem provizija skupaj 100 SIT ampak ok, isto delava z vrtcem, da se porazdeli.

< Sporočilo je popravil puncica -- 20.12.2005 7:34:25 >

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 14
20.12.2005 9:43:33   
arielca
Midva tudi Piko dobiva na položnici in plačujeva v Mercatorjevih trgovinah. Se mi zdi najbolj praktično, ker tako vsak dan letam v trgovino in potem spotoma opavim še to. Aja, pa res ni provizije... user posted image user posted image  

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 15
20.12.2005 10:05:28   
tanikaa
imam samo en trajnik za slovenske novice. ker do zdaj nikoli nisem zasledila, da bi mi za trajnik zaračunali provizijo sem zdaj šla preverit na klik. meni niso zaračunali nobene provizije. le za plačilo preko klika plačam 60,00 sit. sodeelavec pa je prveril na abanki in on plačuje 35 sit za trajnik, ostala plačila preko interneta pa 60,00 sit.

meni je to malo čudno. 500,00 sit??????

piko kartico pa plačujem v mercatorju  in ni provizije.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 16
20.12.2005 10:39:48   
viv_
puncica - zakaj pa ne nakaže eden, pa potem on prenakaže denar tebi?

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 17
20.12.2005 10:46:32   
Maček Muri
Punce, mešate direktne bremenitve in trajnike. Pika kartica je ročni trajnik, normalno, da je provizija. Zavarovalnice, elektro, rtv... pa tako so pa direktne bremenitve in tukaj ni provizije.

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 18
20.12.2005 11:16:21   
Anonimen
Jaz jo imam na trajnik in ne plačujem nobene provizije.

(odgovor članu Maček Muri)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
20.12.2005 11:59:30   
puncica
Viv zarad tega, ker je v bistvu isto, no vsaj provizija je ista, ker on je na gorenjski jaz pa na abanki in potem tako prakticiramo, če ima on več na računu da on več, če pa jaz in on ful drugih stroškov dam pa jaz več. 

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 20
20.12.2005 12:05:19   
ur+sa
našedva mata tako, da se nakupi seštevajo, potem pa pač na določen dan, domov dobita položnico in plačata vse skupaj...user posted image

Jutri je nov dan...
sem največja bebka na svetu... :¨(

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 21
20.12.2005 12:17:37   
tanikaa
taška30. samo eno vprašanje. ali nisi ti mogoče teh 700 sit zamenjala s provizijo, ki jo banka zaračuna za vodenje računa vsak mesec, ne glede na to, kakšne transakcije in/ali jih sploh imaš na računu?

no, samo vprašam, da me ne bo katera napadla.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu ur+sa)
Neposredna povezava do sporočila: 22
21.12.2005 12:27:21   
taška30
Ne, tanikaa, žal ne. Je kar res, da je to provizija. V kliku točno piše 'provizija' zraven odtrgljaja za pika kartico. Vsak mesec isto. No, do julija je bilo 500 SIT, potem so podražili na 700 SIT.user posted image
Je pa res tole kar pravi Maček muri, da je to ročni trajnik (to se še spomnim, ko sem si urejala ta trajnik).
Matr jim, gremo na položnice!
Res ne vem, kako tega nisem že prej opazilauser posted image

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 23
21.12.2005 23:21:43   
urška
Ja tkole je: ko sem se šla zavarovat, so mi povedal koliko znaša mesečna položnica. naka enkrat slučajno na izpisku ugotovim, da je trgan znesek za nekaj sto tolarjev višji, tako da predvidevam, da je to plačilo trajnika... bom pa jutri še enkrat preverila.

je pa res, da je eno ročni eno pa avtomatski trajnik....ker simobilovega nič ne plačujem....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
22.12.2005 8:30:11   
Anonimen
Kakšna pa je razlika med ročnim in avtomatskim? user posted image

(odgovor članu urška)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?