karmy
|
prve dve leti nism mogla bit s tamalim ker mi niso pustili v dijaškem domu met otroka zravn...keri idioti..so rekl da bi mi mogl dat potem celo sobo pa tega niso hotl... ker sem hodila domov med vikendi, me proti koncu 5.letnika, mali sploh ni poznal, in je mojo mamo klical mami...z mano se ni hotel igrati ker sem bila za njega gost, in celo klical me je po imenu, kar se mi je zdelo nezaslišno... moji mami se je pa to fajn zdelo.. naredila sem cel halo, moja mama pa nos do osrčja zemlje...me ne briga potem sem dobila priložnost, da imam otroka v študentskem domu, in je seveda v sekundi nasprotovala..in mi težila, pa dej mej še ta 3 leta pr nas tamalga, pa mej ti kej od življenja... ne hvala...jzt sm ga rodila, mene bo mami klicu in hočem bit z njim..in to je moja odgovornost...sta potem vidla stanovanje, bla seveda popolnoma razočarana kako zgleda in mi začela težit naj grem privat...sem jim pol zabrusla pa dajta mi dnar za to, pa sem jim klune hmal zaprla uglavnem sem ga odpeljala in mi ni žal niti za stotinko, ker zdaj on ve da sem jaz mami in da je moja mama, stara mama, in pika... zadnjič je pa naredila povod za hud prepir..namreč k jo je moj mali poklical po pomoti mami ( mam bratca 7 let starga), ker je samo ponavljal za svojim stricem, mu je dala čokoladico ker se ji je fajn zdel da jo je poklicu mami...uff je počilo tist dan med nama...spakirala sem stvari in šla v študenta mami je samo tista, ki otroka rodi, stara mama oz. drugi nazivi so pa za druge.. mami je samo ena in edina