ak -> RE: Morfologija Dr.Mihelič:Dr. Strah (9.1.2006 16:08:59)
|
Pozdravljena Lina24 in ostale, Prebiram forum in sem naletela tudi na to sporočilo, na katerega pa moram odgovoriti. Sama sem pacientka dr. Strahove in lahko povem o njej samo vse najlepše. Spremljala me je še preden sem zanosila, prisluhnila vsem mojim strahovom in vprašanjem in me jemala cel čas resno, sedaj pa me spremlja tudi že celo nosečnost. Na vseh pregledih si zmeraj vzame čas, me temeljito pregleda, povpraša o vsem, vpraša še če karkoli potrebujem in je nasploh temeljita, strokovna in prijazna. Pa to niso samo moje izkušnje ampak te izkušnje z menoj deli kar nekaj mojih kolegic, ki so tudi njene pacientke, pa tudi kar nekaj prijateljic je bilo pri njej na merjenju NS in so bile kar najbolj zadovoljne. Predvsem je odvisno kaj ženska pričakuje od pregleda. Če si šla k dr. Strahovi na merjenje NS, potem ta namen sigurno ni enak, kot pregled pri dr. Miheličevi, ki nima licence za merjenje NS in je verjetno pri njej opravljanje UZ pregleda samoplačniško predvsem zato, da starši potešimo svojo radovednost in vidimo otročka. Kar je tudi vredu, ampak kot sem že dejala, namen obiska je drugačen. Sama lahko povem, da je meni in mojim znankam dr. Strahova na NS pregledala NS, nosno kost, nogice, rokice, prstke, želodček, ledvička, mehur,....celo spol mi je že takrat namignila in se je tudi kasneje izkazal za točnega. Ona je res strokovnjakinja! In podobne lepe izkušnje imajo tudi moje kolegice, ki so bile ali hodijo k njej. Tudi sam pregled je trajal sigurno 20 minut (ali celo več). Mojemu možu je na UZ še dodatno vse razložila, da je ja razumel, kaj gledamo in kje je kaj in koliko je veliko. Vem, da se dr. Strahova tudi redno izobražuje in poglablja svoja znanja zato, da lahko nam ženskam, ki hodimo k njej , pomaga z najnovejšimi odkritji in znanji na področju ginekologije. Meni osebno je to zelo pomebno! Še enkrat. O dr. Strahovi lahko povem samo najlepše. Ona je res zdravnica s srecem za svoje pacientke in svoje delo. In nasploh je ginekološka ambulanta v Domžalah pacientki prijazna, saj so tudi vse tri sestre, ki tam delajo res prijazne, zmeraj pripravljene prisluhniti in pomagati. Skupaj z zdravnico vedno vzamejo nas pacientke resno in te ne odpravijo na hitro, kot marsikje drugje to storijo. Jaz iskreno priporočam pregled pri dr. Strahovi za NS ali drugo mnenje ali pa kot izbrano ginekologino, saj vem, da še sprejema svoje nove pacientke. lep pozdra, AK
|
|
|
|