roberta -> RE: Porodnišnica SG? (27.12.2005 11:49:58)
|
ojla, sem rodila v sg in bila srednje zadovoljna... babice so kakor naletis - pri meni je bila ena super (marija ji je bilo ime), druga pa... no si je ne bi ves zelela pri porodu (me je pustila kar samo zadnje tričetrt ure, tako da sem mislila, da bom že rodila sama... pa še ko je prišla je bila potem vsa pasja, da sem sama kriva če me boli, ker da narobe diham [sm=smiley6.gif]). na oddelku pa je bilo naceloma ok, samo sestram se je velikokrat videlo, da imajo prav vsega dovolj, tako da... no ja, po mojem, bi bila malo večja profesionalnost prav dobrodošla. pa še čez nekaj se lahko pritožim - čistoča. to je pa res grozno. jaz sem rodila v četrtek, pa do mislim, da sobote ni nihče niti enkrat pometel (da niti ne omenjam kakega pomivanja) tal. kopalnice so skupne... pa s tem še ne bi bilo nič narobe, če bi bile tam vedno zavese. pri meni jih prva dva dni ni bilo. tako da bi lahko noter vstopil kdorkoli in videl karkoli! je pa u redu to, da so na voljo vedno sveže brisače, kolikor želiš vložkov in elastičnih hlačk. tako da ja, moja ocena: zadovoljivo. roberta
|
|
|
|