|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   dr. Dimnik
19.12.2005 9:37:49   
livia
Hodim k dr. Dimnik v ZD Bežigrad.
Ali katera ve kakšno mnenje ima dr. o bolniškem staležu med nosečnostjo?
Jaz bi jo v 6. mesecu rada prosila za bolniško, pa ne vem kaj naj pričakujem.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: dr. Dimnik
21.12.2005 19:22:12   
Anonimen
Cau! Jaz sem se vpisala na začetku nosečnosti k dr. Dimnikovi, ker je bilo težko najti prostega ginekologa. Nisem se nič pozanimala, šla sem na blef. Ker sem imela stoječe delo v trgovini, pa še vročina je bila tedaj, ker je bilo poletje, sem ji rekla za bolniško. Takrat sem sicer že imela bolniško odobreno s strani svoje splošne zdravnice, vendar če traja več kot 30 dni, je potrebno soglasje ginekologa. Ko sem ji omenila, je postala kar malo divja in mi rekla, da sem mlada in naj se šparam za visoko nosečnost, ko bo res hudo. Naslednji dan sem se odločila, da grem nazaj in jo še enkrat prosim, ker res nisem bila sposobna delat. Sestra jo je vprašala, če me lahko sprejme, pa je rekla da niti slučajno in da mi je že prejšnji dan vse povedala. Zato sem si poiskala drugega ginekologa, seveda po predhodnem pozanimanju na tečaju za zgodnjo nosečnost. Zdaj sem že rodila deklico in sem s svojim ginekologom zelo zadovoljna. Hodim pa na Ginekološko kliniko- Leonišče. Svetujem  ti, da zamenjaš, najbolj ti svetujem moškega, torej ginekologa, ker so veliko bolj prijazni in razumevajoči, tudi po mnenju drugih. Bila sem že na pregledih pri treh ženskah, pa nobene ne morem pohvalit. Vso srečo!

(odgovor članu livia)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: dr. Dimnik
6.1.2006 10:26:33   
livia
Si bom kar sama odgovorila.
Definitivno ni naklonjena bolniški in jo zelo nerada da.
Danes sem bila na pregledu in jo prosila, če me da februarja na bolniško, marca pa itak nastopim porodniško, pa ni želela. Bo že. Se bom pa drugače znašla.

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?