Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: IN THE WOMB - v maternici 18.12.2005 21:32:20
|
|
|
|
pravljica
|
jaz bi ga imela še na dvd...si zdaj enega vlečem z emule, pa ne vem, če je to to...bomo videli, ker oddaja je res 1A
|
|
RE: IN THE WOMB - v maternici 19.12.2005 7:00:52
|
|
|
|
Monika79
|
hallo punce mi lahko katera pove naslov te oddaje, ker bi jo rada pogledala (žal pa sem prepozno videla sporočilo ) hvala lp Moni
16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji. Preden je bila spočeta - sva si jo želela, še preden je bila rojena - sva jo ljubila, in komaj se je rodila - bi zanjo umrla. TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA! M.Hawkins
|
|
|
|
RE: IN THE WOMB - v maternici 19.12.2005 7:14:45
|
|
|
|
Naja30
|
Ja, mene tudi zanima naslov. Bom poskusila oddajo nekje dol potegnit.
|
|
|
|
RE: IN THE WOMB - v maternici 19.12.2005 7:16:21
|
|
|
|
Naja30
|
Aja, takoj ko sem poslala sporočilo sem dojela... naslov oddaje je IN THE WOMB, kakor se glasi naslov te teme... . Lp vsem skupaj.
|
|
|
|
RE: IN THE WOMB - v maternici 19.12.2005 7:30:31
|
|
|
|
Monika79
|
Tudi Naja jaz sem pozneje ugotovila, da v naslovu naslov oddaje
16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji. Preden je bila spočeta - sva si jo želela, še preden je bila rojena - sva jo ljubila, in komaj se je rodila - bi zanjo umrla. TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA! M.Hawkins
|
|
|
|
RE: IN THE WOMB - v maternici 19.12.2005 9:52:21
|
|
|
|
flecker1
|
V petek bo spet na sporedu ob 9h in ob 15h. Sama sem včeraj pozabila, upam da v petek bom že dokončno gledala,
|
|
|
|
RE: IN THE WOMB - v maternici 19.12.2005 10:20:18
|
|
|
|
Naja30
|
flecker1, super! tudi jaz bom gledala, hvala za informacijo. si bom kar opomnik naredila,da slučajno ne pozabim.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kateri so prvi znaki začetka poroda?Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?