Spark -> upam da se to ne bo nikomur zgodilo... (18.12.2005 12:56:47)
|
Moji punčki se je danes drugič v tem tednu tako zaletelo, da je skoraj nehala dihat. In sicer še vedno pije čaj in ... v flaški. Mi jo hočemo počasi navaditi, da vsaj kak požirek naredi iz kozarca. Prejšnji teden se ji je tako zaletelo, da smo vsi skočili in jo pritiskali po trebuhu, hrbtu da pride do sape, oz. da pobruha tisto kar ima v grlu. Danes pri zajtrku, ji je pa mož dal po žlički čajček in se ji ponovno zaleti. Jo začneva pritiskati in tolčti po hrbtu in nič. Naši punčki je že trebuh trd ratal, pa obraz je čisto spremenila, mož me pošlje ven, naj pokličem koga on v tem kriči v stanovanju. Meni se je vse ustavilo, v tem ko sem prišla ven, me je hvala bogu poklical, da je vse v redu. Naša pikica se nama začne smejat. Hvala bogu vse se je dobro izteklo. Ampak jaz se že celo dopoldne jokam od strahu in veselja da je vse dobro z njo. Ne vem kaj bi, če bi se ji kaj zgodilo. Ne vem, kako naj jo ubranim pred tem. Vse tekočine razen mleko ji dajem po cuclju št. 2. Če ji dam eno luknjo več ima probleme se ji zatakne. Mleko poje po cuclju št. 4. Ne vem kaj naj naredim. Ali bi jo morala peljati k zdravniku??? Morala sem malo pojokat, oprostite, če zmedeno pišem. Čuvajte vaše sončke saj oni so naše vse.
|
|
|
|