Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Starši..... a vas kaj skrbi? 18.12.2005 13:48:21
|
|
|
|
baguSka
|
Ti se kr zanes name.
|
|
|
|
RE: Starši..... a vas kaj skrbi? 18.12.2005 13:57:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Mislim,da pri nas še nismo v taki nevarnosti,da nam bi kradli otroke. V sosednji državi,pa je na dnevnem redu,na žalost. Že drugi božič mamica,čaka,da se bo njena triletna,sedaj že petletna hčerkica venila.Bila je ukradena izpred vrat doma,ko se je namenila k babici,ki živi pet metrov stran-vrata do vrata. Pa še ena,ki je izginila neznanokam pred desetimi leti,tudi stara dve,tri leta. Starši s pomočjo ameriških kriminologov so izdelali identikit,kako naj bi sedaj izgledala. Pa primer iz pred meseca dni:Oče in mama se sprehajata po mestu z vozičkom. V vozičku njun sinček star pet mesecev.Izza vogala pridrvi ciganka in začne vlečt otročka iz vozička.Še sreča,da je bil privezan.Meni nič tebi nič,sredi belega dne,pred vsemi ljudmi.Ciganka je bila aretirana in takoj naslednji dan izpuščena zaradi nezadostnih dokazov Javnost se je zgražala,strša pa si ne upata več ven.
|
|
|
|
RE: Starši..... a vas kaj skrbi? 18.12.2005 19:13:43
|
|
|
|
zoya_
|
Jaz sem ravno zadnjič videla enega malčka, kako je taval objokan po Sparu in iskal starše. Predno sem prišla do njega, ga je že ena druga gospa odpeljala na informacije... samo HALO!?! Jaz sem šla tudi že sama s tamalima v trgovino, pa ju ne spustim niti za sekundo izpred oči, ker vem kako lahko to na hitro odfurja nekam.... Mi imamo tamale skoz na očesu. Vedno ju en od naju spremlja, vedno sva tako, da ju en vidi in nenehno gleda, da se ja ne bi kaj zgodilo...
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?