Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
številka velikosti luknje na cuclju?!? 17.12.2005 23:22:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Sorry za anonimnost, ampak po moje bom tko butast izpadla da bo kar hudo. Neki ne štekam. Imamo Chiccotov cucelj od 4 mesecev naprej - kavčuk (to itak nima veze). Če ga pogledaš iz vrha (tloris), je s črticami razdeljen na 3 dele (kot mercedes znak). Na tretjinah so oznake 1, 2 in 3. Zareza (luknja) na cuclju je ena črtica. Zdaj pa jaz ne štekam: ali to pomeni da ima možnost treh različnih pretokov - ker se spomnim iz navodil, da sem videla neke slikce - št.1 ena kapljica, št.2 dve kapljici... Ali to pomeni le to da če dodatno zarežeš v cucelj lahko dobiš večji pretok. Men se zdi, da isto teče kakorkoli ga obrnem. No, zdej imamo pa še eno flaško Nuby in je spet ta finta s tretjinami, ki so oštevilčene z 1, 2, 3. A zdej štekate zakaj sem anonimna? Se počutim zlo blond. Upam, da ste sploh razumele kaj sem hotla vprašat Hvala lepa.
|
|
|
|
RE: številka velikosti luknje na cuclju?!? 17.12.2005 23:26:26
|
|
|
|
morskadeklica
|
Jst mam aventove cuclje s tremi pretoki. Res je razlika v pretoku. Probaj skozi cuc povlečt tekočino, boš videla... Če flaško samo držiš navzdol, itak ne vidiš kako teče, če pa povlečeš je full razlika. Pa nič rezat cuclja!
|
|
RE: številka velikosti luknje na cuclju?!? 17.12.2005 23:44:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Še zmeri ne razumem. A potem je odvisno kako ga obrneš? Če je recimo št.1 navzgor (proti nosku), potem teče za 1 kapljo itd...?
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?