mml
|
Živjo vsem , danes je imela Manca prvi pregled v posvetovalnici, kjer so ugotovili, da tehta 4060g (ob odpustu 2960) in da je iz 52 zrasla na 56 cm, obseg glavice pa se je povečal za 3cm . Tudi sicer je vse OK. Očitno ima bolj občutljivo kožo in zato izrazitejše izpuščaje po telesu. Edino kar je pediatrinja opozorila je, darajši drži glavo v eno smer, sledilo je predavanje o "handling"-u. Naročit se moram za UZ kolkov (ki ga menda delajo v starosti 2 mesecev v pristojnem ZD, tako da bom klicala jutri). Dobili smo še recept za AD3 s katerimi naj začnemo čez kakšen teden, samo mislim, da bom še malo počakala, ker ima Manca že tako ali tako krče in verjetno bom rajši že v osnovi štartala z Oleovitom, le zakaj bi po nepotrebnem mučili naše drobižke Najbolj "zabavno" od vsega je bilo to, da me je uspela 2x polulat (enkrat ko so ji merili obseg glavice in drugič po končanem pregledu, ko je pediatrinja še razlagala določene stvari)in pri tem imet seveda na obrazu najprijaznejši smehljaj . Še dobro, da sem imela plašč, da sem vsaj na zunaj zgledala približno spodobno. Naslednji pregled imamo čez 4 tedne (na Valentinovo), do takrat pa nadaljujemo tako kot do sedaj (dojenje na dobre 4 ure čez dan in na slabe 4 ure ponoči , ne vem zakaj ne more biti obratno...) Kar se dude tiče je naša Manca tudi ne mara, v ustih jo ima toliko časa dokler dudo držim, v naslednji sekundi pa jo pljune ven (poskusili z Avenom, NUK-om, DM, še najraje pljune ven NUK-ov dudo, to naredi prav z užitkom ). Edina dobra stran tega, da dude ne mara je to, da je ne bo treba kasneje odvjati Sicer greva pa vsak dan za kakšno uro na sprehod z vozičkom , oblečem jo v zimski kombinezno in potem še zavijem v odejico, v košari je pa potem tako zaščitena pred vetrom, tako da mislim, da mraz sploh ne pride do nje. Mislim, da ji čisto odgovarja, meni pa tudi, ker se malo razbije monotonost . Pozdravček vsem