BlankaT
|
Kerensa sožalje . V sredo imamo UZ kolkov, čeprav, če vam po pravici povem je že cca. teden in pol ne povijam več široko, ker se mi reva smili, so nama pa pred enim mesecem rekli da ima kokle 1A, tako, da mislim, da se ji sedaj tudi niso poslapšali. V četrtek pa imava 3. posvetovalnico in verjetno 1. pikico . No, kar pa se tiče temenc, pa jih je Maja tudi fasala, vendar jih s krtačko in oljem spravim vse dol, tako, da ni sile . Maja se je pričela full sliniti, tako, da mislim, da bo potrebno pričeti dlesni masirati in mazati, ker bodo prvi zobeki na pohodu . Je bilo pri prvem tudi zelo hitro. Še vedno se pridno dojiva in zaenkrat je mleka še dovolj . Čaj je še vedno zelo aktualen. Kdaj pa mislite kaj pričeti uvajati gosto hrano in sadne soke? Noči pa tudi lepo spi, kar se tega tiče ni nobene spremembe. Začela pa se je full na veliko pogovarjati in glasno smejati. Pa užaljenost se tudi zna iti in kakšne solze pri tem spušča . Pa, kako nas gleda, ko jemo, imam občutek, da bi nam najraje rekla, JAZ TUDI . Ac jaz je nebi zbujala in se pridružujem mnenuju predhodnic, ker če bi bila žejna ali lačna bi se zbudila. Pediatri pa so včasih malo preveč pametni, saj tako je moje mnenje. Moja je že enkrat vleka 14 ur skupaj, pa je nisem zbudila. NR kaj pa kaj najina ? Imamo pa problem s sinom (5 let). Sicer ne vem, če je to ljubosumje ali je kaj drugega, vendar mi zadnji mesec noče jest. Saj že prej ni kaj bodi jedel, ampak zadnje tedne pa je že kriza. Ko vidi, da grem v kuhinjo kaj kuhati mi že naprej pove, da on ne bo jedel, ker ali ni lačen ali pa je že jedel . Vsem decemberskim čestitke za 3 mesec . Lp, Blanka.