sonček balonček -> RE: decembrke 2005 (7.10.2007 9:03:41)
|
Pozdravljene po dolgem času. Spet pridno pišete in skrbite, da nas ne odstavijo na drugo stran. Arielca, sem močno impresionirana nad tvojo pupko, ki že toliko čveka. Tudi naša Lara je verbalno zelo naspidirana, ampak tvoja je pa še bolj. Lara šteje 1, 2, 3, 4, 8, 11. In vedno tako in nič drugače. In zna resnično prešteti kose nečesa, vendar po zgoraj omenjenem principu. Če je kosov za preštevanje do 4, potem izgleda, kot da je pametna kot strela, če je pa kosov 5 ali 6, potem pa ne izpade tako zelo briljantna. Jaz je niti z govorjenjem, niti s štetjem ne obremenjujem, kar zna pobere sama od nas. Šteti se je naučila, ko sem jaz ob večerih še telovadila (kakšne pol leta nazaj) in na glas štela počepe. Pesmic zna več kot jaz, ima pa to lastnost, da če ji jaz kaj zapojem, potem hoče ta isto pesem, da ji ponavljam cel dan. Jaz bi pa raje različne. Ker didl didil dajca, mama peče zajca... zna hito ratat dolgočasno, če ponoviš cca 30x. Njej je pa smešno za pop... Zdaj ji je zabavno ustvarjat rime. Si jih kar sama zmišljuje in se potem reži. Npr. dedo-medo, babi-žabi, mami-salami, Lara- obara, Medo-vse pojedu... Najboljše pa je, ko me pokliče, "mami", me pogleda v oči, zablinka s trepalnicami in reče..."ti si lepa". Potem jaz rečem"ne ti si lepa", pa ona nazaj, "ne mami, ti si lepa", pa jaz" ne ti si lepa, " pa ona spet nazaj "ne, ne ti si lepa"... in tako 5-6x. Končava tako, da rečem "kaj pa ati?" in ona odgovori "ati tudi". Tako, da naša družina je tako lepa... Moram povedat še to, da je Lara čisto navdušena nad dojenčkom, ki po njenem "raste in brca" v maminem trebuščku. Vsak večer odgrne majico in ga boža, ljubeče gleda in lubčka. Ko odgrne majico reče "lejga", "dojenček raste in brca", "bogi je". Ker je bogi (ubogi), ga poboža, poslini (med lubčkanjem), potem gre po wc papir in ga obriše in vpraša "a je boljše" in zaključi, da dojenček ni več "bogi". Upam, da potem, ko se rodi, resnično ne bo bogi, zaradi kakšnega ljubosumja. Danes se gremo kopat v toplice. Juhu. Mml, res imate čudovite slikce iz dopusta. A je bilo 14 dni preveč, ali premalo? Mene full mika za prvi november it tja, ampak bi morala vprašat g. Takrat bom začela 8. mesec nosečnosti in najbrž ni več primerno potovat nekam, kjer ni dobre zdravniške oskrbe?!? Za konec naj povem še to, da je projekt, zaradi katerega sem prekinila bolniško zelo dobro uspel. Tako, da nekatere "timsko naravnane" sodelavce, ki so upali, da ne bo, pošteno jezi. So bili bolj veseli, da sem noseča in v bolniški, kot jaz sama. So se morali kar cel teden naprezati za antireklamo, vendar mislim, da niso bili prav uspešni. Meni so pa kljub vsemu požrli veliko živcev in noči. Sem cel teden bila precej žalostna zaradi teh odnosov, pa tudi spala sem bolj malo. Zdaj "psihično okrevam", jutri se pa "slabi odnosi" nadaljujejo. Jaz enostavno nisem tak človek, ki bi vrnil enako (se hvalila z delom drugih, reklamirala le svoje stvari, ne cel oddelek, grdo govorila o projektih drugih sodelavcev...). Se raje branim z več dela in z boljšimi rezultati, je pa res da me to fizično in psihično izčrpava. Še malo, pa izprežem do februarja 2008. Tačas pa uživam z Laro in novim otročkom. AJja, Bino, lepo da si se spet oglasila. Je vsak dan bolje, a ne? A Bino imaš doma? Uživajte v tem turobnem dnevu.
|
|
|
|