NRMM
|
DAAAAAAAAAN! Pupi spita,kosilo je za mano,tak da lahko mal zatežim tukaj . Preziveli smo 2 huda dneva/noči ,kaj se je dogajalo v želodčku Maše še danes nimam pojma,ampak jo je huuudo napenjalo ,danes pa je zopet ok in normalno papca in spi . Stanovanje se rihta po načrtih ,danes so začeli delati knauf,inštalacije so gotove,v torek bo baje še knauf in izolacija. Pegica v vaši službi mi pa deluje vse kot mehiška nadaljevanka ,sej se bo porihtalo,malo še pa tako greš na dopust. O našem atiju pa rajši ne bi več,sem se pač sprijaznila s tem da je taki kaki je ,komunicirava bolj mal,tako da.......Najbolj boli me edino to,da so že drugi opazili,kako ima rajši Marušo,za Mašo si pa ne vzame časa in res je tako ,upam,da se bo glede tega kmalu spremenil,drugače bom dobila občutek,da mu ni mar za njo . Arielca tudi Maruša obožuje luže,torne (škornje)pa sploh.Je včeraj zvečer prišla ena teta gledat stanovanje (se ji ni lublo prej poklicat,da pride in je seveda prišla zastojn)in prileti Maruša v narobe oblečeni pižami (še vedno ima vzgojnega zaradi slačenja pižam in plenic,predno zaspi )in obutih škornjih....le kaj si je ta ženska mislila .Je navihana 300/h. NanaLiza....upam,da je bil pristanek Ele neboleč in samo moker .Držim pesti,da ti bo šlo konec leta kot o maslu. Ela je pa prava punca ,uff kako rastejo naše nagajivke/ci. Šnucika ti le lepo korak po korak in s čimmanj težavami.Vse se da in verjamem,da ti bo uspelo. Cuma uff tebe so pa namatrali,ampak je verjetno pogled na tvojo princesko dal vse ostalo v pozabo .Lepo se cartajte . Ti si pa občudovanja vredna,glede striženja ,ne bi meni uspelo postričt Maruše niti pod razno,čeprav pri frizerju lepo mirno sedi in se cmizi . Kar bodi vesela,da še Ema ne govori veliko,ker jaz bi kar včasih ugasnila mojo Marušo .To pa je lapika od lapike,vse pove,ko se sama zaigra se pogovarja z igračkami,tako da jo je fino poslušat,njena najboljša beseda,ki jo ogromno trenutno uporablja je pa: ne booom . Jana no evo,pa se je tudi Ela naveličala spanja na kavču ,pa ste skoraj na starih navadah .Tole ti pa zavidam,da te mala pelje na kavo.Maruša navadno v europarku reče:''tu ati in mama kavo pijeta ''in se moreva ustavit,da dobi tudi ona svojo porcijo spenjenega mleka in cuker . O uganki pa pojma nimam . Sonček kaj ti se že pripravljaš na neprespane noči ozr.na zgodnja jutra?Naspi se sedaj. Maša se že nekaj obrača,jo bo potrebno it malo zazibat ven v vozička,da odspi svojo popoldansko spanje,da ne bo potem zvečer prevelika tečka. Uživajte to prelepo nedeljo. LP