ac
|
Dobro jutro! Ob pol sedmih, ko me je mala zbudila, sem bila še čist v komi in sem jo po dojenju hotela nahecat, da bi še mal zaspala, pa ni šlo. Tako sem se kar oblekla in umila. In samo, da sem vstala in jo odložila v dnevni sobi na kavč, je pa zaspala ko top. No, imam vsaj zdaj malo miru, bom že čez dan še mal zadremala. Itak je vreme za pop... Bova se verjetno do Obija zapeljali, da bom kupila tiste puzzle za po tleh zanjo, ker sedaj, ko smo iz dnevne sobe preselili zibko v spalnico, je nastal plac za igralni kotiček. Nimamo pa več širokega povijanja . Včeraj je imela uz kolkov in eden je sicer B (drugi pa A), tako da morava pri povijanju Pampersko spodaj malo podvit (dvomim, da to sploh kaj pomaga), pa konec maja imava kontrolo. Je mala ful srečna, ker ni več v vseh teh plenicah. Ko smo že pri plenicah - tudi Sara se na vsake par dni tako posračka, da zadaj iz zgornjega roba vse ven udari... Pa ne gre tolk za preveliko količino, ampak je pač smer napačna... V plenički namreč dostikrat ni skoraj nič, po njenem hrbtu pa ... Imava pa Pamperske 2, še to pakungo porabiva, pa štartava na 3, ker jo te ob nogicah že malo tiščijo. Sedaj, ko zvečer nima več krčkov, ful zgodaj zaspi. Zadnjič je ob pol sedmih in sem mislila, da se bo zbudila zvečer za obrok in kopanje, pa je do enih potegnila. Včeraj je pa že ob pol šestih zaspala, pa sem jo ob pol desetih kar zbudila (jo je bilo treba na koncu že kar malo trest, je bila čist v komi), da ne bi spet ostali brez umivanja. Po dojenju in kopanju je celo sama zaspala v zibki (sem jo dala tja budno!) - ponavadi jo nosimo po rokah, dokler trdno ne zaspi - in spala do pol štirih. No, edino naslednja runda - pol sedmih - je zame malo prezgodnja... Ja, nič. Mala še zmeraj trdno spi. Mogoče grem pa tud jaz kar nazaj v posteljo...
|