ac -> RE: Decembrke 2005 (21.2.2006 12:52:58)
|
Midve sva pa malo prej prišli z meglenega in vetrovnega sprehoda. Zdejle pa vidim, da sonce sije. Grrrrr. PST je bila čist razmočena, pa še en kmet je velikodušno posul nekaj gnojnice tudi po sprehajalni poti, tako da nekega užitka ni bilo se sprehajat. No, vsaj ven sva šli. Sedaj pa mala še naprej spi. Včeraj zvečer sva se preselili nazaj v spalnico. Ker bomo kupili posteljico (tiste v Le Clercu v soboto že ni bilo več, bomo pa verjetno, tako kot Tinkamiška, naročili 140x70 v Sončku. Tinkamiška - koliko je pa za čakat?), otroške sobe pa nimamo (sedaj sva bili obe v dnevni sobi, ki je precej velika), sva v spalnici obrnila najino posteljo in naredila malo več placa. Mala je spala od pol devetih do pol štirih, potem pa ni bilo več miru. Pa še, ko se doji, tako cmoka in potem riga, da moj sploh ni mogel spat.... Do sedmih smo bolj malo spali, ker se je mala stalno zbujala, potem smo vstali in po dojenju in kratkotrajnem igranju je spet zaspala in še sedaj spi (vmes sem jo samo 1x nahranila). Ji je pa to kar prišlo v navado. Namreč, da tam od pol štirih do zjutraj noče spat, ko pa midva vstaneva, pa vsa zadovoljna zaspi. Bo treba kaj ukrenit. V soboto smo bili v shoppingu, potem pa sva, ker je mala itak spala, z mojim šla prvič ven jest, odkar smo 3je. Pa se je mala seveda že pri juhi zbudila. Sem jo šla na WC podojit (katastrofa), ker pri mizi je pač nisem mogla. Me zanima, kaj so si ženske mislile, ko se je iz WC kabine slišalo tisto cmokanje, pa stokanje... No, tudi po dojenju ni bilo miru; kosilo se mi je pa itak ohladilo... Tako, da se vse skupaj ni ravno obneslo. V nedeljo smo bili pa malo na Gorenjskem pri mojih. So ugotovili, da je razvajena, saj se stalno hoče nositi po rokah. Pa oni so jo od vsega začetka vsakič, ko so jo videli, takoj vzeli v naročje... No, res jo bo treba malo pustiti pojokcat kdaj pa kdaj, da ne bo takoj vsega dobila, samo da bo usta odprla. No, kako sem se razpisala. Se vidi, da me čaka pospravljanje.... Imejte se lepo!
|
|
|
|