Anonimen -> RE: kapljice (20.12.2005 15:16:35)
|
Sab simplex se dobi pri nas in v navodilu piše, da se dojenčkom, hranjenim po flaški dajo kapljice kar v mleko. Mi smo ta teden hkrati uvedli toliko sprememb, da res ne vem, kaj ima kakšen učinek (začeli z AD3 kapljicami, menjali Novalac AC za Aptamil 1 in začeli dajat Sab simplex). Kompletna kombinacija je trenutno OK, kaka večkrat na dan normalno (prej so bili trdi bobeki, spremljalo pa jih je pravo kričanje), krčkov skoraj ni, ima kako hudo uro popoldne, ko malo več joka. Takrat pa ga potolaži dojenje ali razvita ritka (se delno dojiva). Mujcek, že sama sem računala, da bo mleko kar velik strošek, ti pa množiš še z dva. In med temi mešanicami res ni take razlike, da bi bilo treba najdražjo kupovat. Meni so v lekarni reklamo naredili, da je Novalac kao najboljši, ampak mi ne znajo povedat, zakaj. Ker največ gre. Ja, valjda, saj se prodaja samo v lekarnah, ostalo hrano pa mamice raje drugje kupujejo, kjer imajo nižje marže. Vsakemu dojenčku je pač treba najti tisto, kar mu najbolj ustreza. Za vse ostale pa še tole: Sab simplex, Lefaxin in Antiflat imajo isto učinkovino (simetikon). Zato ne pričakujte čudežev, če ene od teh niso učinkovale. Saj poznate tisto - isto sr...., drugo pakovanje.
|
|
|
|