bobek05 -> RE: Laž - šokirana!!! (28.12.2005 20:54:45)
|
Ko sva pred leti z mojim (sedaj že možem) komaj začenjala najino zvezo se je 1x ali 2x zgodilo, da ga do jutranjih ur ni bilo domov - takrat še je bil odvisen od prevoza. Ga je vozil 1 kolega, ki ga precej rad pije, pa sta šla pogosto še na kakšno pijačo. No in na tisti usodni dan je iz ene pijače gratalo kar nekaj pijač.. In jaz sem ponorela, ko sem se ob 3h zjutraj zbudila, njega pa nikjer. Ful sem mu jih napela (pa nisem kričala ali kaj podobnega), pa še kakšno solzico sem potočila, potem pa je bil mir.. Vidiš, problem ni bil v tem, da je prišel pozno domov. Problem je bil v tem, da me NI POKLICAL!!! Zaradi mene bi lahko prišel domov ob 10h zjutraj, le pod pogojem, da bi me prej poklical in mi rekel: Čuj, malo se je zavleklo, pridem kasneje. Toliko, da vem, da je živ in zdrav! In od takrat me VEDNO pokliče (čeprav se zdaj že dolgo več ne vozi s tistim kolegom in ne hodi domov več v zgodnjih jutranjih urah).. Kdajkoli pride kaj vmes, me pokliče... Ja, madonca, saj zato pa so gsm-i. In to je vse kar od njega zahtevam. 1 telefonski klic. Je pa res, da ne morem (zdaj) čisto zaspati dokler ne slišim ključa v ključavnici, ko se npr. vrne domov ob polnoči s kakšne tekme...
|
|
|
|