Laž - šokirana!!! (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Družina in partnerski odnosi

Sporočilo

Anonimen -> Laž - šokirana!!! (17.12.2005 8:13:08)

Imava lep odnos, vreden zaupanja, vsaj upam. Vedno veva kje se nekdo od naju nahaja in večina časa sva skupaj. Včeraj pa je šel mož ven, rekel je, da ne za dolgo...zbudila sem se ob štirih zjutraj, njega ni...Zdaj se pa vstanem ob pol osmih in ga kličem, da ga vprašal kdaj je prišel, rekel je, da ob pol štirih. LAŽ!!! če sem pa bila jaz pokonc, nato je rekel kasneje. Pogovor sva zaključila. Za pet minut ga kličem nazaj saj ugotovim, da sploh ni doma spal???? Nato mi je rekel, da se je zlagal, da me ne mi skrbelo, mi bilo hudo...
Zdaj je pač v službi.
Meni je zelo hudo, sem prizadeta , razočarana in sploh ne morem verjet, da se je to meni zgodila. Sicer pa danes grem jaz ven...

Primoza -> RE: Laž - šokirana!!! (17.12.2005 8:18:42)

Če vam paše zakaj pa ne, če pa je to po reku klin se s klinom izbija sodi pa med bolj trapasta dejanja.

Anonimen -> RE: Laž - šokirana!!! (17.12.2005 8:20:42)

Očitno se je prvič, ko si tako užaljena. Če sta že dlje časa skupaj, potem je zaenkrat vse v redu, brez panike. Najbrž se ga je malo preveč napil, pa je kje obležal. Za kakšen konkretnejši pogovo pa delovno okolje s sodelavci okoli verjetno ni pravi kraj. Ej, samo človek je.

rija -> RE: Laž - šokirana!!! (17.12.2005 8:52:10)

On gre "malo" ven, ti se zbudiš ob štirih, ga ni, pa spiš mirno naprej?

Ne vem no, mene bi hudičevo skrbelo, da se mu ni kaj zgodilo, da je šel malo ven....pa ne da je pri kaki ostal, to lahko stori tudi med dnevom...ampak da ni imel slučajno kake nesreče....[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]

Se mi je moj enkrat po njivi z avtom vozil, pa še takrat me je poklical in od takrat nimam več miru.....saj hvala bogu da razen buške ni bilo nič hudega, samo na take fore, grem malo ven, pa ga ni celo noč pa bi bila noro alergična. Pa hvala bogu, se moj do danes česa takega ni spomnil....

Anonimen -> RE: Laž - šokirana!!! (17.12.2005 8:52:29)

Nisem cist razumel...

A je to dobro ali slabo, da ni pri tebi prespal?

Ce zelis popolno zvestobo.. si nabavi [sm=kuza.gif] To se najbolj obnese..

baguSka -> RE: Laž - šokirana!!! (17.12.2005 10:16:47)

Hm ja počaki, da pride domov, da se pogovorita. Verjetn res ni hotu o tem debatirat pred sodelavci. Res je le človek, je pa res, da tud jst ne prenesem laži in mi mora konkretno razložit, zakaj naj bi se mi zlagal.

Anonimen -> RE: Laž - šokirana!!! (17.12.2005 10:29:10)

Ne grem danes zato ven, da mu dam kontra, to je dogovorjeno že 14 dni in on to ve. Zlagal naj bi se mi zato, ker je rekel, da gre samo na pijačo, dve...kasneje se je to zavleklo, kar je hotel pač prikrit in je pač rekel, da je spal doma, kljub temu, pa je šel zjutraj direk v službo.

baguSka -> RE: Laž - šokirana!!! (17.12.2005 10:49:51)

Ja ne vem kako bi ti reagirala, če bi ti povedu po resnici. Te pač ne poznamo in to ve le on. Mogoče ti je zato hotel prikrit, ker pač ve, da ti to nebi blo všeč. Če pa ti bi blo boljše, da ti pove po resnici, pa mu to lepo povej in mu povej pač, da je teb čist vseen, če se je zabava zavlekla do jutra, le da ti pove po resnici. Ne vem, jaz ne vidm kakega velika problema. Zato brez skrbi, le povej mu, da ti je resnica ljubša in da nč hudga, če ni doma spal. Le na ti drugič pove po resnici. Jah treba je z njimi delat v rokavicah včasih, tko kot je to hotel nardit tud on, s tem ko ti je prikril, vendar mu ni ravno uspelo.

Anonimen -> RE: Laž - šokirana!!! (17.12.2005 10:54:43)

Res je , baguSka hotel je narediti dobro, ker pač ni prišel, kot je obljubil, naredil je pa mnoo slabše. Nisem ravno navdušena, da ga celo noč ni bilo, bi je pa ljubše to, kot laž. Sicer pa je sedaj on bogi, ker dela. Boli me laž, kako naj mu zdaj zaupam?

en -> RE: Laž - šokirana!!! (17.12.2005 13:51:57)

Ce je sel s sodelaci na "sus"=pijaca nikar ne skrbi. Meni se je to v mladih leti kr veckrat zgocilo. Samo na pijaco na koncu smo "zaruzli" do jutra pol pa niti na siht ni blo treba. Zakaj se je zlagal je pa drugo vprasanje. Imas lahko 1.000.000 odgovorov. Sam ce je prefestal celo noc bo verjetno danes bolj "bogi", ce bo pa pri sebi in ga nebo nic "skufralo" je pa druga stvar.

Anonimen -> RE: Laž - šokirana!!! (17.12.2005 23:47:46)

Ja in zdej te skrbi, da ni prespal, kje drugje???
Povej oz dopovej mu le to, da naj ne laže. Moj mož je imel od začetka navado, da je non stop lagal in prikrival. In to banalne stvari. To pa je vodilo v to, da mu nisem nič več verjela.
Pa sem mu povedala, da tudi če bi mi povedal, da je bil s katero, mu tega ne bi zamerila.
Mu bom in bi mu pa, če bi se zlagal. Seveda je povedal, da je pač bivša žena non stop težila, in da je nehal govoriti po resnici, pač pa je prikril, saj je bila laž ali resnica oboje narobe.
Počasi se je navadil, da je resnica nekaj najboljšega.

Anonimen -> RE: Laž - šokirana!!! (28.12.2005 17:07:03)

to še ni nč moj je zdj v petek med tem ko sem mogla jst zvečer delat(pomagala sem v nekem lokalu)veselo žingal okoli in ko sem prišla okoli treh domov ga še ni bilo ..ga kličem parkrat zazvoni nato številka ni dosegljiva..okol šestih me pa zbudi in prjavi da se je zaletel,ogromno napihal da so mu izpit vzeli in da že celo noč v avtu spi(čeprav mu že skos tajčim naj ne pije in vozi ker ima šiht odvisen od izpita-je prevoznik)itd. da se mi je skor utrgalo od skrbi!! matr so eni neodgovorni in sebični...včasih se mi zdi da mi zanalašč kontro da jst mu pa nč druzga nočem kot dobro,boli me ker je tak da more tolk časa provucerat in pihat v ogenj dokler se ne vžge in je nekaj hudo narobe[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]-jst pa še kr prenašam vse namest da bi spokala in šla stran...

bobek05 -> RE: Laž - šokirana!!! (28.12.2005 20:54:45)

Ko sva pred leti z mojim (sedaj že možem) komaj začenjala najino zvezo se je 1x ali 2x zgodilo, da ga do jutranjih ur ni bilo domov - takrat še je bil odvisen od prevoza. Ga je vozil 1 kolega, ki ga precej rad pije, pa sta šla pogosto še na kakšno pijačo. No in na tisti usodni dan je iz ene pijače gratalo kar nekaj pijač.. In jaz sem ponorela, ko sem se ob 3h zjutraj zbudila, njega pa nikjer. Ful sem mu jih napela (pa nisem kričala ali kaj podobnega), pa še kakšno solzico sem potočila, potem pa je bil mir.. Vidiš, problem ni bil v tem, da je prišel pozno domov. Problem je bil v tem, da me NI POKLICAL!!! Zaradi mene bi lahko prišel domov ob 10h zjutraj, le pod pogojem, da bi me prej poklical in mi rekel: Čuj, malo se je zavleklo, pridem kasneje. Toliko, da vem, da je živ in zdrav! In od takrat me VEDNO pokliče (čeprav se zdaj že dolgo več ne vozi s tistim kolegom in ne hodi domov več v zgodnjih jutranjih urah).. Kdajkoli pride kaj vmes, me pokliče... Ja, madonca, saj zato pa so gsm-i. In to je vse kar od njega zahtevam. 1 telefonski klic.

Je pa res, da ne morem (zdaj) čisto zaspati dokler ne slišim ključa v ključavnici, ko se npr. vrne domov ob polnoči s kakšne tekme...

Anonimen -> RE: Laž - šokirana!!! (30.12.2005 12:53:11)

kot bi brala svoje zgodbe [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] . Moj sicer ne laže (upam), se pa REDNO dogaja, da gre na eno pijačko, potem pa se privleče domov v zgodnjih jutranjih urah in potem zasmradi celo spalnico v kateri mimogrede spi tudi dojenček[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] .

Bilo kaj naredim nič ne pomaga. Ne pomaga pogovor, ne pomaga kričanje, ne pomaga ma nič! On ko gre, gre. Ima družbico samskih kolegov brez družin, katerim se nikoli nikamor ne mudi in potem ima slabo vest, če gre prvi domov!!!!
To, da pa z mano ne gre nikamor, razen v trgovino po nakup pa je že druga zgodba.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]

Stran: [1]