kofetek2010 -> RE: Carski rez (16.12.2005 18:12:27)
|
rodila sem 07.12.2005 s spinalnim CR v PO porodnišnici in imela sem možnost izbire - ali normalni ali spinalni CR - a sem se zaradi tamale odločila, da vzamem spinalni CR (ki ni vplival na njeno stanje), saj se ji je slabo godilo - popkovino je imela konkretno ovito in so se na podlagi CTG-ja odločili za CR (ob popadku je njej ful padel utrip, namesto, da bi ji narasel) tik preden so zarezali v moj trebuh so poklicali v operacijsko mojega moža (preoblečenega v "operacijsko obleko"), ki je nato bi ves čas ob meni in niti on, niti jaz, nisva videla kaj se dogaja (v bistvu slišiš kaj se dogaja, sama sem tud čutila, da mi nekaj premikajo po trebuhu, a brez bolečin) - tamalo so nama takoj, ko se je porodila pokazali le čez zaveso za cca.2 sekundi, nato je mož šel s sestrami in tamalo v drug prostor, kjer so oskrbeli tamalo sama sem jo videla šele na intenzivni, kjer mi jo je mož prinesel pokazat za cca. 3 minute in nato čez ene 4 ure, ko sem prišla že mal k sebi in so jo pripeljali v sobo in mi jo na mojo željo položili k meni - podojili sva se šele naslednji dan, saj sem dobila ful veliko raznih zdravil proti bolečini naslednji dan (popoldan) sem že bila na oddelku, kjer sem ostala 6 dni in sama za tamalo skrbela le čez dan ---------------------------------------------------------- pa čeprav si anonimna, sem ti odgovorila
|
|
|
|