Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: vroč otrok brez vročine 16.12.2005 11:02:13
|
|
|
|
Lana_s
|
Mogoče pa ti termometer ne kaže pravilno
|
|
RE: vroč otrok brez vročine 16.12.2005 11:14:14
|
|
|
|
babylove
|
S 3 različnimi termometri merim ...
|
|
|
|
RE: vroč otrok brez vročine 16.12.2005 12:09:12
|
|
|
|
ninocka
|
Pr men je blo isto - men se je zdel ful vroc, rdeca licka, pretopel v glavnem, termometer je pa kazal konstantno temperaturo med 36.4 - 36.7. Mogoce sta pa najina taka, ki bosta redkokdaj mela vrocino . Jst sem jo tut v svojih 28 letih mela samo parkrat (pa se to je blo pod 38).
|
|
RE: vroč otrok brez vročine 16.12.2005 12:44:02
|
|
|
|
2ursae
|
naš tudi - zjutraj je bil cepljen, pikica ni nič vneta. Meni se zdi, da ima vroče čelo in glavico (lička normalna), termometer pa ne pokaže vročine. Kaj pa vem, mogoče se mi pa sam dozdeva, ker sem pač brala, da je vročina možna reakcija na cepivo. Torej, če je otrok vroč, termometer pa vročine ne pokaže - a tretiramo to kot vročino ali ne? A mu v takem primeru kaj date oz, ga ohlajate? Jaz nisem nameravala.
|
|
RE: vroč otrok brez vročine 16.12.2005 14:41:33
|
|
|
|
babylove
|
Proti vročini mu jaz ne dajem nič, saj je potemtakem nima Itak dobiva dovolj ostalih zdravil. Oblečen je prav tako fino toplo, ker je bolan. Edino s tekočino mu gnjavim, to pa je res.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zanimivosti o novembrskih otrocihPričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?