Pikapolonica -> Dilema: lupinica ali avtosedež (16.12.2005 9:22:01)
|
Ko sem rodila prvič, nama je prijateljica posodila Romerjev avtosedež (o-13kg) in ni bilo potrebe da skupaj z vozičkom (Peg Perego) kupujemo tudi lupinico. Z avtosedežem sva bila zelo zadovoljna, vendar sva ga seveda morala vrniti. No, zdaj pa čakamo drugega dojenčka in ne vem kaj naj storim. Naj kupim lupinico (rabljeno seveda, ki sem jo komaj našla po malih oglasih in je celo istega modela kot voziček) ali naj preko drugega oglasay+ kupim enak avtosedež, kot sva ga imela sposojenega. V bistvu me zanima, kako zelo uporabna je lupinica tudi kot sestavni del vozička. In ali ne postane prehitro premajhna. Avtosedež je namreč že na prvi poglede večji in bolj udoben. Samo, ne moreš ga pa pritrdit na voziček, tako kot lupinico. Ampak, v lupinici je pa otroček tko "zvit".... Ja, zmedena sem. Priznam. In ja, vem, že sama sem tukaj naštela pluse in minuse, po tihem morda že vem, kaj bom storila, vprašam pa vseeno. Vse vas, ki imate kaj izkušenj z lupinicami. Pozdravček, Pikapolonica[sm=pikapoka.gif]
|
|
|
|