Barbs -> RE: Dolžina materničnega vratu (17.12.2005 19:33:59)
|
IZVIRNO SPOROČILO: lenika Hvala obema. Barbs, bi te prosila še za dodatne in formacij po tvojem pregledu. Ne morš verjet - mi je natančno in res na vse načine pomeril, pogledal.... sploh nimam 2 cm, ampak ( da bom natančna) 3,59 cm .... tako da... MISLIM;HALO!!!!! Jaz pa vsa prestrašena. Predlagam drugo mnenje tudi tebi, ker je pač veliko odvisno od G , ki te pregleduje. Težko je namreč natančno locirati na monitorju, kje poteka MV, lahko je zamenljiv s čim drugim in če "pregledovalec" nima posebnih izkušenj ali pa ga "zmoti" kaj drugega, potem je mogoča napaka. V glavnem, na današnjem pregledu je bilo RES vredu, prvič odkar sem noseča sem itvedela popolnoma vse, kar me je zanimalo in to na način, ki mi je bil zelo všeč. Pa pa p.s. Pa še to - G mi jep ojasnil, da se prevečkrat dela pa nika zaradi dolžine MV - če se [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image] počuti OK, če nima posebnega izcedka in je ne vleče "dol" sto na uro, potem je vse vredu. In vsaka ženska, ki pozna svoje telo, bo zagotovo vedela, kdaj ni vredu. MV je "normalen" lahko tudi okrog 1.5 , če je ostalo vse vredu. Tako je rekel.
|
|
|
|