Spet kakanje (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

rozi81 -> Spet kakanje (15.12.2005 23:21:28)

Sem že pisala da imamo problem s kakanjem in da mi noče kakat v pleničko, da kaka samo če jo razvijem (pa nima preveč na tesno plenice), samo to še ni vse. Takrat ko sem to pisala me je motilo pač ker kaka poredko (na dva, tri dni ali pa še celo več) in samo takrat ko je razvita zdaj je pa že nov problem, ki je bil že takarat samo nisem vedla da bom mogla skos to delat. V glavnem ko jo razvijem in začnem umivati vidim da jo tišči kakat, kaka pa samo tako če ji dvignem nogice in dam ritko narazen. Do kdaj bom mogla to delat? A je to samo kakšna muha trenutna? Ker jst ji pa res ne bom mogla pomagat pri 20 letih[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. Upam da bo kamlu minilo, pa če mi lahko kako pomagate z idejami, kako jo naj to odvadim vam bom zelo hvaležna. 

Hvala

Lp S

sand -> RE: Spet kakanje (16.12.2005 7:38:53)

Hojla,mi smo imeli popolnoma enak problem,le da prve 4m,ko pa smo začeli z uvajanjem goste hrane, mu prebava dela  100 na uro. Malo več balastnih snovi dodaj v prehrano,suhe slive,marelice zmiksaj skupaj s kakijem ali jogurtom (kefir),dodaj kosmiče (7korn od Milupe),zmanjšaj količino banane,pa še to,ko jo pretlačiš jo pusti nekaj časa stat na zraku,pijta vodo,v zelenjavno juho dodaj zelje,ga skuhaš skupaj z vso ostalo zelenjavo in zmiksaj oz pretlači.Lahko v mlinčku zmiksaš malo čajno žličko lanenih semen in dodaš v sadno ali zelenjavno kašo (obvezno pamoraš zmlet).Izogibaj se riževi kaši in korenčkovi z jabolki. Vsak dan ji s krožnimi gibi (v desno,ker to odpira,v levo zapira) masiraj trebušček. Upam,da vama z vztrajnostjo rata,počasi se bo že uredilo.Lepo se rihtajta in lp Sand

Stran: [1]