piščanc -> RE: porod z moškega vidika (15.12.2005 23:07:32)
|
sam porod traja bolj malo časa. partner je bolj v oporo tiste ure (no lahko kar pade ven), ko so popadki, ti pa ležiš na postelji. takrat ZELOO pomaga, da ti nekdo da pit, da masko, predihava, da roko, spne lase, gre po sestro.... pri samem porodu ga sploh ne potrebuješ, takrat imaš babice. krvi sploh ne vidi, ker je pri tvoji glavi oz. vidi to kar hoče. videti otročka takoj po porodu in biti z njim prve tri ure je pa nekja tak lepega... da ti ostane vse življenje moj je bil pri prvem porodu zraven in sem ga potrebovala 100%, ker so imele babice veliko dela in brez njega bi bila zelo boga - pit, maska, vložki, klicanje sester.... o njegovih občutkih se nisva niti pogovarjala, ker se je vse odvijalo okrog otroka. pri drugem je pa čuval prvo princesko. ampak je bila pa pri drugem skoz z mano babica in ga v bistvu nisem potrebovala, na koncu so bile še komplikacije, tako da sem bila vesela, da tega ni videl. če želi, j super da gre s tabo v porodno, glede samega poroda se pa potem zmenita, saj to traja, popadkik mislim
|
|
|
|