macca -> GLIV. IN BAKT. VNETJA!! (15.12.2005 20:39:51)
|
Čeprav je bilo o glivičnem vnetju nožnice že veliko napisanega (morda ne ravno na forumu ringaraja) in se mi zdi, da poznam na pamet že vse odgovore G, kako ravnati, da se izognemo vnetjem, se obračam na vas v upanju, da slišim, kakšen nov nasvet. Ne uporabljam mil za tuširanje, ne odgovarja mi niti higiya intimno milo, nosim bombažno perilo, mehčalca ne uporabljam, ne jem sladkega, ne izpiram si nožnice, ne vem kaj še, sem kaj pomembnega pozabila? Namreč raznorazna vnetja (glivična, bakterijska vnetja z bakterijo streptokok) se mi v zadnjih dveh ali treh letih prevečkrat ponavljajo!! G se po mojem mnenju temu ne posveti dovolj, vedno me odpravi s klasičnimi zdravili kot npr. vagisan, betadine, diflazon kapsule, vsega sem že sita, ker se stanje po teh zdravilih izboljša za največ 3 mesece, potem pa se zopet pojavijo problemi. Beli tok imam sicer že vseskozi obilnejši, za kar moj G pravi, da to ni nič, ker ene ga pač imajo, druge ne. Oba z možem sva se zdravila z antibiotikom zoper bakterijsko vnetje. Zanima me, je sploh možno zanositi ob večkratnih vnetjih? Je možno zanositi ob vnetju? Moj G pravi, da se da! Zanima me, kaj menijo ostali G, če veste, pa seveda me zanimajo vaše osebne izkušnje. Vnetja se mi večkrat pojavijo prav v času, ko sva z možem "pridna", saj delava na [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image]. Uporabila sva tudi multigin gel, pa se mi je pojavila alergija (pekoč, sirast izcedek). Ima katera izmed vas podobne probleme? Ali pa jih je mogoče imela, pa se jih je znebila????? Upam, da dobim, kakšen koristen namig! Hvala in lep večer!
|
|
|
|