naja78
|
uh težka tema,a hudo resnična. moja bodoča tašča in tast,kar na bruhanje mi greta tok sta pametna. prvi šus:no,.,.....pred kratkim sem imela roj.dan in takrat sem zvedela čudovito novici,da sem po skoraj 2 letih. mesec nazaj sem bila operirana-LPS,HSC.in ko sem bila na obisku pritašči z mojmu mi ni mogla pogledat v oči in vprašat ...ti zakaj pa si bila na op?? cenim mojega ljubega,da o tem ni pač z njo razglabljal,kaj jo pa briga babo staro!!! no in telefon naslednje jutro-tašča,ki pravi:ti zakaj pa si bila na op??najraj bi jo užgala če bi bila pr men. in ji pač na grobo povem kaj se dogaja,na koncu zaključim,da če pa ne bo šlo,pa umetna.prava reč,to ni nič tazga.ko ona prjav...:a to pa ne?!zakaj!dej no mir! češ verjetno ne more verjet da si ga moj lubi mogu na rokice......budala jedna,kaj pa je to tazga. drugi šus: ko pridejo k nama na obisk,se posvetijo mojemu dragemu,jaz pa strežem.o vsem sva se že pomenila in me lubi podpira,a kaj ko so njegovi tako cinični,zoprno vsiljivi,da ko pridejo dihat ne more. no in mi četita in pravi: da se ti bo uresničla una skrita želja,saj veš!! kar v luft me je pognal.pa sem rekla,oprostite- nama se bo in ne samo meni.buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu in debata nanese,ne se režat punce:na bikova jajca,ker jih imajo moje rade.no men se gravžajo.pač. ko lepo pripovedujeva kaj so vse počeli ko smo jima kuhali bikova jajca,fotr prijav,....ja so dobra,mogoče za boljšo plodnost. takrat sem vedela da jih ne maram n sem to mojmu lubeku tud povedala. no in v nedelo greva k nim na kosilo in bo moj lubi pač reku.me že zdaj daje togota,kaj bodo rekli.sam vam povem punce,da ne bom tih. bolš čimprej zaključit,tem bolš je.da si ne bo umišljala kaj stara krava. pardon in se opravičujem moji ljubljaščini in vsem besedam,ampak kar je preveč si jaz ne dovolim. naja78
|