|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kje ste vse tiste, ki se še šolate
15.12.2005 15:05:38   
mamci
oj punce,verjetno sem kaj spregledala  (ne me kregat) ampak a se še debatirate in spodbujate glede učenja in šole.

No, če se smem malo pohvaliti, sem ta mesec naredila 4 izpite in še enega imam v planu v pon.

no, srečno vsem.

Otrok raste od mleka in hvale.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kje ste vse tiste, ki se še šolate
15.12.2005 15:10:52   
Jančika_
Ooooo, pridnauser posted image ! Čestitam!

Zadnje čase je neko zatišje, le tu in tam katera odpre temo z naslovom KIKERCE. Jaz se sploh ne javljam, ker me še vedno mučijo take slabosti in bruhanje, da je za jokatuser posted image . Večino časa se koncentriram na to, da ne bruham, na knjige še misliti ne morem. Resnično upam, da bo tega kmalu konec (noseča sem 11 tednov, počasi bo menda le bolje), ker mi bo sicer resno tekla vodo v grlo. No, to mi že itak, pa mi bo še bolj...

(odgovor članu mamci)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.12.2005 15:14:22   
Nasy
madona, pa kaj ješ, da si tako pametnauser posted image hitr povejuser posted image user posted image
aja, pa čestitke, za izpite!

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu mamci)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.12.2005 15:14:32   
mamci
user posted image  drži se.

Otrok raste od mleka in hvale.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.12.2005 15:23:33   
doroteja23
Joj alla ti vera. Meni se sploh ne da al pa nimam cajta. V januarju mam dva izpita pa se mi ne da učit !

Imeti otroka je zaneslijvo
najbolj čudovita brezumnost,
ki jo zgrešita zaljubljenca.

(odgovor članu mamci)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.12.2005 15:23:44   
Katrin
user posted image  Čestitke! user posted image

Mene sedaj čakata dva kar težka izpita v janusrju.... se bo treba kar k knjigam spravit!!!

Srečno!!!! user posted image

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu mamci)
Neposredna povezava do sporočila: 6
15.12.2005 15:31:44   
Anonimen
Lepo. Jaz imam ta izpit, za katerega trenutno potekajo predavanja, priznan, in sem tako odklopila do konca januarja. Zdajle mi je fino, ko bo pa treba zopet sest v klopi, bo pa user posted image .

(odgovor članu Katrin)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
15.12.2005 15:47:52   
NinKa
Najprej čestitke! Aja, pa recept povej.

Jaz imam konc januarja 2 zlo težka izpita. Se že nekaj učim, ampak mi je včeraj še ena seminarska vletela noter, katero imam predstavitev 4.1. 2006. pa sem sedaj učenje na stran dala in čepin poleg Davčne politike EU članic.

Btw. če ima katera kaj mi naj pošle.....al pa kak link namigne.

Bo že počasi, ampak vstrajno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
15.12.2005 16:01:57   
*barbapapa*
učenje .... saj gre.... le volja mora bit user posted image user posted image user posted image

jaz sem porihtala v pol leta tri težke izpite + napisala diplomo + doma cartala in skrbela za moja lubija....

danes sem pa izvedela, da bom v kratkem imela zagovor diplome user posted image ...
super in končnouser posted image

(odgovor članu mamci)
Neposredna povezava do sporočila: 9
15.12.2005 16:27:44   
Anonimen
Jaz sem danes končno dobila odgovor, da so mi odobrili nadaljevanje študija po 2-letni prekinitvi. Rok za dokončanje izpitov (6 jih še imam) in zagovor diplome so mi določili 30.9.2007.

Zdaj pa moram resnično začet delat. user posted image Prvi izpit je na vidiku 26.1.2006. Dva dni kasneje pa praznujemo 1. rojstni dan, tako da bo zelo napeto.

(odgovor članu *barbapapa*)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
15.12.2005 17:08:27   
fipi
Ojla!
Jaz se lahko pohvalim, da mi je uspelo narediti 1 izpit. user posted image user posted image user posted image   Naslednjega imam 19.01.2006.... to pa je takooooooooooooooooo daleč user posted image , da bodo knjige še nekaj časa v kotu user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu mamci)
Neposredna povezava do sporočila: 11
15.12.2005 17:26:13   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image  mamci user posted image user posted image user posted image
Jaz sem trenutno na delovni pavzi.... se ukvarjam s seminarskimi in pa z nastopi....
Izpiti pa pridejo na vrsti januarja. Sicer enga sem se uspela znebit v decembru.... ampak glavno me še čaka.

(odgovor članu fipi)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
15.12.2005 18:04:17   
evci
jaz mam še zagovor diplome in diplomski izpit, eno diplomo sem spacala pa tik pred porodom. jeeeeej
časa za učit skoraj ni, zvečer sem preveč koma da bi šlo, pa bo že...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
15.12.2005 18:56:44   
artista7
jaz se nekaj spravljam zraven za izpit konec januarja. Sicer pa sem ves čas zaposlena s seminarskimi in podobnim--user posted image zate pa bravo da si naredila kar 4 izpite!user posted image

(odgovor članu evci)
Neposredna povezava do sporočila: 14
15.12.2005 19:29:27   
LONA13
jest sm ravno začela s faxm po veletni pavzi in imam prvi izpit -- zelo zaj.... angeščino v januarju. Nekej se že učim, sam mi tamal tolk cajta vzame, da upam d mi bo uspelo....
rabm mal stimulacije z vaše strani---kakšn brco v rituser posted image user posted image , pa kakšen nasvet kako se kvalitetnoučiti tujega jezika

Nejc praznuje dva rojstna dneva 20.7. in 2.8.!

(odgovor članu artista7)
Neposredna povezava do sporočila: 15
15.12.2005 19:38:17   
Nasy
ALOO, SE UČIT..PA KAJ DELAŠ ŠE TUKEJuser posted image

No, je zaleglo kajuser posted image

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 16
15.12.2005 20:33:52   
ŠTAJERKA
Mene pa zanima kaj kej študirate.Men manjka še en izpit-seveda najtežji in diploma.No sem pa enga zelo smotana ta mesec naredla.No zdej me pa čaka ene dva mesca učenja, potem grem pa skinat še zadnjega(res sem optimist).
DEJMO SE UČIT PUNCE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 17
15.12.2005 20:47:05   
Andra
No jaz sem v letošnjem letu naredila pet izpitov, pri katerih ocena ni bila nikoli manj kot 9 in zraven še štiri seminarske.
Sedaj se pripravljam še za zadnji izpit, potem pa pisanje diplome.
Aja, povedati moram še to, da sem konec januarja 2005 rodila drugega otroka.

Če je volja, se da vse!

Srečno pri učenju in opravljanju izpitov.

(odgovor članu ŠTAJERKA)
Neposredna povezava do sporočila: 18
16.12.2005 20:33:34   
brbra
Evo jaz sem danes spet matematiko pisala in upam da bo šlo skozi, ker drugače sem v riuser posted image
Naslednjega imam 11-1 ampak moram še cel program napisat in ga zagovarjat- tako da ne vem če mi bo uspelouser posted image Drugače pa imam 26-1 še enega ful zajeuser posted image Če vse spacam sem resuser posted image
Punce  učiti se, učiti se in še enkrat učiti seuser posted image user posted image

lp

< Sporočilo je popravil brbra -- 16.12.2005 20:38:37 >

Je ni stvari, ki me ne gane, sploh pa ne hrane

(odgovor članu Andra)
Neposredna povezava do sporočila: 19
16.12.2005 22:28:45   
karmy
uff..jzt mam pa januarja izpite..in mam v planu narest 3 izpite tist mesc...:)

čestitke za opravljene izpite user posted image

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu brbra)
Neposredna povezava do sporočila: 20
16.12.2005 22:50:41   
ŠTAJERKA
Lep pozdravček učenjakinje!
Jst sem včeraj vprašala kaj študirate pa nobena ne odgovori. No sej sem tud jst zase pozabla povedat.
Študiram pravo in me zanima če je tu kakšna kolegica s faksa. No povejte za kaj se pa ve izobražujete?

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 21
17.12.2005 11:08:13   
Nataša31
Fipi!

veliko sreče na izpitu, sigurno ga boš naredila, zato ker imam jest takrat ROJSTNI DAN!!!!!!!!
lp
Taška

Pa veliko sreče tudi vsem drugimuser posted image

(odgovor članu fipi)
Neposredna povezava do sporočila: 22
17.12.2005 11:15:08   
Nataša31
Oj Štajerka!

Evo še eno na pravu, sem 1.letnik vzporedno, na matičnem faksu pa tik pred diplomo. Pa v juniju 2006 za rodit prvo bebico. Joj, 18.januarja imam kolokvij iz rimskega, pa Uvod v pravoznanstvouser posted image  Sploh ne vem kje naj začnem. Imaš kakšen nasvet kako se naučiti?
No drugače pa veliko uspehov pri študiju!
Sva lahko na navezi, čeprav si ti najbrž že proti koncu!
Pridna bodi pa pocrtaj svojo punčko!
lp
Taška

(odgovor članu ŠTAJERKA)
Neposredna povezava do sporočila: 23
17.12.2005 12:37:27   
Annny
Lepo lepo, kolegici s pravauser posted image
Kako se učit, da bo dobra ocena? Sama si naredi izpiske in se v nulo nauči, boljšega recepta žal nimam. Sej bo, le veselo naprejuser posted image

(odgovor članu Nataša31)
Neposredna povezava do sporočila: 24
17.12.2005 18:30:08   
Dadi
Hm meni je ratalo narediti vse(5) izpite junija....zdaj pa diploma čaka na novo leto...po novem letu se moram vržt v to pa bo. user posted image  da grem septembra v službico če me bo kdo maral. Dnarčke služit za novo hišico nekje.

Punce v roke se vzet pa hitro študirat, da bo pol več časa za otročke naše ljube.

May you be strainghtened by yesterday¨s rain, walk straight in tommorow¨s wind and cherish each moment of the sun today.

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?