Zopet Noseča! (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Dojenje in dodajanje



Sporočilo


Anonimen -> Zopet Noseča! (15.12.2005 13:07:45)

Pomagajte mi Prosim!Imam devet mesecev starega sina.Čez dan je zelo priden,dojiva se samo še takrat ko gre spančkat.Problem pa nastane zvečer oz.ponoči:vso noč bi zizal oz. se cartljal.Problem pa je v tem,da junija pričakujemo novega družinskega člana in nekako ga MORAM ODSTAVITI;ampak KAKO?Vsak nasvet mi bi zelo,zelo pomagal,saj sem že zelo obupana in,če sem odkrita mi bodo prsi tudi "odpadle" od tega zizanja.Hvala vam že vnaprej!
                                       Lep Pozdrav![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image]




Tiki -> RE: Zopet Noseča! (15.12.2005 13:31:34)

Do junija imata še čas. Jaz sem prvorojenko prenehala dojiti pri enem letu, ko sem bila v 7. mesecu nosečnosti. Enostavno smo ziziko zvečer pred spanjem zamenjali s flaško navadnega mleka (je trajalo nekaj časa, da se je navadila - smo večkrat probali), ponoči pa je imela dudo. Po mojem ni dobro preveč na silo prekiniti. Stvari se najbolje ovijajo spontano. Jaz sem bila pripravljena dojiti tudi v tandemu (seveda prvorojenko minimalno), če bi se odvajanje od dojenja izkazalo za velik problem. A, ker se je brez vejih problemov odvadila, je bilo tako kot je bilo najbolje.




lelaval -> RE: Zopet Noseča! (15.12.2005 13:32:26)

Poskusi mu dat zvečer malo zize in malo flaške. Če bo sit, bo morda zaspal brez problema, ali pa uporabi še dudo. 




Anonimen -> RE: Zopet Noseča! (15.12.2005 13:46:09)

Tudi sama se tolažim,da bo pa že do junija,ampak čas tako hiti.Tudi z flaško in dudo smo že probali,ampak ne prenese okusa po silikonu oz.dudi(ali pa res samo izsiljuje).Kaj pa to:slišala sem,da so si nekatere mamice bradavice mazale z različnimi stvarmi,ampak ne vem z čim?A[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]li vete kaj o tem?




Barbs -> RE: Zopet Noseča! (15.12.2005 16:27:27)

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Tudi z flaško in dudo smo že probali,ampak ne prenese okusa po silikonu oz.dudi(ali pa res samo izsiljuje).


Tako majčken otročiček še ne ve, kaj je to izsiljevanje, verjemi. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image]




Stran: [1]