cmokec -> RE: Kakšna naj bo prehrana matere med dojenjem (15.12.2005 11:38:04)
|
Kva ste se potrudile. [sm=smiley32.gif][sm=smiley32.gif][sm=smiley32.gif] Prvič sem se tudi tolk zredila in sem imela ob Sarinem enem letu prav toliko kg, kot pred zanositvijo. Lepo bi bilo, če bi bilo sedaj isto. Razlika je edino v tem, da prvič nisem imela časa gledat na tehtnico. Stalno sem bila utrujena, nič nisem imela tako pospravljeno, vse sem porabila za Saro. Pa ni bila težaven dojenček, samo jaz sem imela tolk dela z njo, da ni za povedat. Pa nisem komplicirala, le sproti sem se mogla vse naučiti. Sedaj mi je z dvema otrokoma lažje. Vse je narejen, zraven pa prav uživam. Zgleda, da je drugič postati mamica lažje, ko že imaš izkušnje. Saj sem utrujena in se ne stuširam vedno takrat, ko bi si sama želela, a razlika je zelo velika. In tako imam čas stati na tehtnici in spremljati moje kg. Za prvič sploh ne vem, kdaj sem shujšala. Je šlo mimo mene. Drugač pa res veliko pijem, sladkarij pa ne jem. Verjetno se mi tudi pozna, da ne morem pit čisto nesladkane čaje in kompote. Pa ne sladkam veliko, a čez dan se nabere. Probala sem s sadnim sladkorjem, a Pii povzroča krče. Saj kak Bebi čaj še gre grenak, a kompot in ostali čaji - to pa ne morem pit grenko. Voda pa spolh odpade. Tko da bolj kot ne, sem mogla Nevi6 nekaj napisat, ker se je tolk potrudila. Kak kg bo že še šel, a tega otročka sem si resnično tako želela, da so kg na 100 prioritetnem mestu. Trenutno samo uživam in ko neham dojit, je vrsta na meni, da shujšam.
|
|
|
|