igračke za skoraj 8- mesečnika? (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

mia-2 -> igračke za skoraj 8- mesečnika? (15.12.2005 9:52:43)

Zanima me kakšne igračke ste kaj uporabljali za 8 mesecev stare otročke. Našemu bi rada kupila kakšno igračko pa se kr bojim ker mu nobena do zdaj ni bila zanimiva.Rada bi da bi bila vsaj malo zanimiva, kakšni zvočni efekti al pa kaj drugega.LP

b.nika -> RE: igračke za skoraj 8- mesečnika? (15.12.2005 10:26:10)

Oj.
Naš [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] je star dobrih 8 mesecev. Ima full igrač, nekaj podedovanih, nekaj novih. V bistvu se z vsemi rad igra. Pri 2.mesecih sva mu kupila most, pod katerim leži in ropota z obešenimi igračami-( ropotulica, ogledalo, ki igra, plastična igračka, veliko plišastih igračk). Ta mu je še zmeraj zanimiv, sedaj sedi, vleče za igrače in si pomaga vstati ob njem. 
Če se igra na tleh ima rad igralno dekico. Tudi ta igra-ima živali in ko jih potisneš naprej ali nazaj, se oglasi najprej živalski glas, nato pa melodija. Vsebuje pa tudi rožico z ogledalom.
Zanimiva je tudi hišica, ko vstavljaš like notri, ta sicer ne daje glasov, je pa pisane barve; potem zvezdica, v katero tudi vstavljaš like in ko pravilno vstaviš, se oglasi melodija in začne svetiti.
Obnese se nam tudi glasbeni klavir, sam tipka, lahko pa se oglašajo tudi živali.;Super je tudi veseoljček maksi, ki ga prodajojo v trgovini RR.
Zamoti se tudi z lego kockami-mislim, da so primo duplo ( tiste prve kocke). Rad ima pa vse pliškote, ki se oglašajo-telebajski.
Upam, da nisem preveč zakomplicirala  in da sem ti vsaj malo pomagala. Če želiš kakšno sliko, si lahko pogledaš na straneh babycentra, lahko ti pa tudi jaz kaj pošljem.
LP

lelaval -> RE: igračke za skoraj 8- mesečnika? (15.12.2005 12:32:44)

Da je čimbolj pisano, pa če ruži ali ne.

Stran: [1]