tanjagrm -> Nekaj vprašanj in mnenj,... (14.12.2005 18:49:33)
|
Najprej en lep decemberski pozdravček vsem skupaj!! Imam par vprašanj in prošenj za nasvete,... 1. kako se pravilno uporablja aspiratorček za nosek na pumpico,... meni je sestra v posvetovalnici sicer povedala,.. ampak ko sem doma poiskusila ni šlo nič ven,.. ali je potrebno v to pumpico kaj naliti ( fiziološko,..) ali ne 2. Kdaj po porodu ste dobile spet menstruacijo,... jaz je 2 meseca po porodu še nimam,.. pa jo komaj čakam da poskrbim za kontracepcijo ( maternični vložek s hormonom - ima katera kakšno izkušnjo z njim??) 3. Kot sem že omenila je moj sinewk star 2 meseca,.. in je zelo priden,.. tudi ponoči,.. in ker sem že od rojstva z njim 24 ur na dan ( saj je lepo ampak verjetno sem normalna če si želim tudi malce oddiha,.. ali pač ne??) Očka pa je lastnik in direktor podjetja tako da je bolj malo doma,.. no in tako sem prišla na idejo da bi šla 23.12 na en koncert za tri urce ( sinčka bi pazila moja mami sicer pa tako spi od 9 - do 2 zjutraj),.. ko sem to sporočila kolegicam in jih vprašala če gredo one tudi in če gremo skupaj,.. so me pa skoraj nadrle,.. kako morem sinčka kar pustiti in se it zabavat,... jaz misli da to ne pomeni da ga imam kaj manj rada,.. ampak rada pa morem imeti tudi samo sebe,.. ane,... zdej me pa kar malo peče vest,... da mogoče res nebi smela iti,,... ( aja očka se strinja in pravi da naj si kar vzamem čas zase,..) no naj bo to vse!! Hvala že v naprej za vaša mnaja in nasvete,...! Pozdravček! Tanja
|
|
|
|