muki1 -> RE: darilo občine ob rojstvu otroka (14.12.2005 14:01:18)
|
če mi bojo na občini čestital, ne boja mala nič bolj zdrava in pravilno hranjena.. IZVIRNO SPOROČILO: KIRA Ja, Kira, saj če bi ti občina nakazala 7.900,00 sit, bi tudi ne bila mala bolj zdrava. Poanta mojega posta je bila itak v tem, da pač dandanes ne moreš in ne smeš od nikogar drugega pričakovati pomoči, ker je ne boš dobil, zatorej bodi zadovoljna s to knjigo, ali jo pač prodaj, če je ne rabiš,kakorkoli. Ne zdi se mi smiselno da vse mečeš v isti koš. Kaj ima občina z Muro? Mura je spet nekaj drugega. Itak da sem tudi sama predobro seznanjena s klavrnim stanjem Pomurja. Naša regija je totalno v razsulu. Če gre Mura k vragu, kar se bo po vsej verjetnosti tudi zgodilo, se lahko le križamo. Da ne pomislim, koliko ostalih delovnih mest je s tem ogroženih ( obrati ki jim kuhajo malice, avtobusi, ki jih vozijo na delo, kupna moč bo padla, trgovine izgubijo kupce....). Čim manj razburjanja ti želim, da obdržiš mlekeca, da bo tvoja hčerkica dobila tisto, kar poleg ljubezni in topline zdaj najbolj rabi od tebe. Pa želim ti, da si najdeš službo, takoj po porodniški.
|
|
|
|