urbancek -> RE: Povejte, kako vam uspe... (14.12.2005 14:11:59)
|
Zjutraj obvezna kava, nato pospravljanje, ali likanje, če imam srečo, da ta mali spi, med tem časom je moj v štali, ivmes moram zrihtat ta mala dva (previjanje, hranjenje, oblačenje), ta veliki sta v šoli. Potem zajtrk za naju z atijem in večjim, ki še malo pomalica, zopet posoda, nato kuhanje, ki ni vsak dan ob istem času, se prilagajamo zadnji, ki pride iz šole nekako do pol treh pa mora biti obvezno. Vmes, ko se mi kuha (odvisno kaj je na jedilniku) in če ta mali spi, skočim pogledat forume, po kosilu, če mi uspe se za par minut zvrnem na kavč, včasih mi celo ta večji pomijeta posodo (odvisno od naloge in drugih obveznosti). Vmes pa še nekajkrat pospraviti po stanovanju, ker imamo sistem popravljanja za mamico. Mami postelje kavče, ta mal pa popravi za mamico in zmeče deke in povštre dol. Posteljem eno posteljo, se lotim druge, pa je že prva zopet zmetana. Včasih sem ga lahko dala v stajico vsaj pri teh delih, sedaj pa zleze ven. Zamotim ga edino še z NODIJEM, ki smo jih potegnili dol z interneta. Zvečer pa prepir s ta večjima za spanje, ker bi gospdične najraje do polnoči špancirale po bajti in mi kravžljali živce, jaz pa zahtevam, da sta ob pol desetih v sobi (ne uspeva mi ravno najbolje). Danes smo bili še na Bledu, smo imeli slikanje kolkov, jutri pa imamo posvetovalnico. Upam, da naju bo zopet ati peljal, ker je tako zoprno za parkirat (težko je dobiti parkirnihprostor) in moraš potem daleč hoditi peš. Tako nekako poteka naš dan. K sreči ne hodim v službo, ker res ne vem, kako bi drugače sfolgala. Lp
|
|
|
|