soncek&luna -> RE: Nosečniški išias (14.12.2005 22:47:43)
|
nannn, gretje sem sam enkrat poskusla pa ni bilo ne vem kakega ucinka... eno veliko brisaco sem si najprej pogrela in si potem to nekak nastimala na kriz.. potem sem pa itak zvedela, da prevec gretja lahko sprozi porod in me je blo strah to prakticirat se naprej ... lekadol (men je zdravnica rekla, da lahko vzamem 4x po 2 na dan) mi je pomagal tolk, da sem lahko vsaj lezala, najbolj mi je pomagal to, da sem si nasla polozaj v katerem me je najmanj bolelo.... na koncu mi je najbolj pasal, da sem si dala blazino ali pa zlozeno deko med nogami... na hrbtu tut pod razno nisem mogla lezat.... da ne govorim kako sem se obracala iz enega na drug bok [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] te pa cist razumem kako se pocutis, jaz sem ponoci, ko sem morala na wc jokala od bolecin, stala sem pri postelji in si nisem upala narest koraka, ker sem vedela kolk me bo zabolelo... podnevi je se nekak slo... in glede na to, da zivim sama, sem bila 'zaprta' v stanovanju mesec dni, ker si sama nisem upala ven, pa tudi nisem mogla, zadnje 14 dni pred porodom sem sla ven, ko je bolecina mal popustila...z berglo seveda zal nannn, bos morala potrpeti do konca... zdrzi, sej bo kmal konec
|
|
|
|