macca
|
Thenks, Yennika! Na oboje organe vplivajo po mojem misli, tako na moške kot ženske. Jaz sem imela v mislih bolj svoje. Kar se hopsanja tiče ni on problem, on je tko večkrat prpravljen, jaz sem tista, ki sem že večkrat brez energije in poželenja, pol pa še študiram na O in plodne dni, pa da bi bilo potrebno hopsati, je pa vse skupaj še slabše. Res smo ženske čist z drugega planeta kot dedci. Ne, ne predstavljam, si, da bi oni takole čvekali po forumih o takihle zadevah. Moj si itak misli, da sem mal , ker sem mal noter padla v tele forume, ampak vem, da me kljub temu razume, ker ve, da je treba ven dati, kar te otežuje. Zamolčati mu, da so plodni dnevi, praviš? Zihr je to pametno, a kaj ko on sam pogrunta, ker ga takrat pač bolj vabim med rjuhe! Hahehi. Tko, da meni absolutno že dolgo ni uspelo hopsat, brez da bi zraven upala in razmišljala na , pa . Pol pa tko ni čudno, da ne rata! Srečnica, da se šele 3 m trudita, ko sem bila jaz tam, sem imela poželenja in veselja do telovadbe na pretek. Zdaj, ko pa lahko 3m pomnožim z 8, pa se mi ta pravo poželenje povrne bolj redko. Žal. Pa ne pomaga kej dosti, tisto, ko pravijo, odklopi, pa se prepusti užitkom, delaj na kvaliteti in ne kvantiteti SO, pa ne vem kaj še.... Vidva pa kar pridno hopsajta, pa boš verjetno že hitro videla črte, pa pluske, pa vse kar gre zraven . Lp
|