popust v Popku (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Čvekanje v pričakovanju

Sporočilo

MarijaPo -> popust v Popku (14.12.2005 9:14:11)

Zivjo Punce,

ker sva obe s sestro noseci (PDP imava samo en teden narazen [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]) sem sla vceraj v Popek, da bi ji kupila kaj za rojstni dan. Presenetil me je 20% popust na gotovino, 15% na kartice. Sva z mozem kar dosti prisparala, ker sem si potem se jaz kupila oblekco. Pa se ful je bila prodajalka prijazna, vse najine muhaste pripombe je dobro prenesla, da ne omenim, da so me dajali vetrovi in to taki smrdeci. Bravo Popek za potrpezlijvost in prijaznost!

Katie1 -> RE: popust v Popku (14.12.2005 9:55:39)

O, hvala, MarijaPo za to informacijo. Popek ima meni poleg mariborskega H&M itak najboljše stvari. Me pa zanima, če slučano veš, do kdaj imajo ta popust.
Vse lepo, K

Anonimen -> RE: popust v Popku (14.12.2005 15:41:22)

Popuste imajo do konca decembra.

Katie1 -> RE: popust v Popku (14.12.2005 17:22:13)

Hvala, Ankica!

eya -> RE: popust v Popku (14.12.2005 19:03:29)

Mogoče lahko upamo na popuste tudi še januarja, ko so itak povsod razprodaje...

zaspanka -> RE: popust v Popku (14.12.2005 19:05:06)

ja jaz moram tudi pohvaliti popek, sem bila tam prejšnji teden ko sem izvedela za popust in sem si kupila dvoje nove žametke. in ene so mi malo zožali, druge so mi pa naredili popolnoma nove, le pas sem želela imeti višji in so mi brez problemov ustregli. res so bili zelo prijazni. in to po tistem, ko sem bila že razočarana od vseh nosečniških trgovin, ki sem jih pred tem obiskala v lj in nič dobila. res se splača.
pozdravček

soncicaT -> RE: popust v Popku (14.12.2005 19:50:49)

Hvala za informacijo.

Mene zanima, ali je v Mb-ju tudi trgovina Popek in kje.

Hvala, lp

Stran: [1]