|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: EDINČEK
15.12.2005 0:12:50   
Lejči
Biba, Suzi user posted image , tudi pri meni enako: edinka, bratov in sester nisem pogrešala (v najstniških letih starejšega brata), depresivna tudi nisem, skratka meni nič ni manjkalo in mi ne manjka user posted image user posted image user posted image . tole z delitvijo je pa še kako res user posted image , jaz imam še zmeraj probleme s tem, zgleda da je to že podzavestno. pa s samostojnostjo tudi ni težav.
če bomo pa pri nas še imeli kakšnega, bomo videli, pa se pustili presenetit user posted image .

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 26
15.12.2005 20:56:44   
piščanc
jaz sem edinka - najbolj na svetu sem si želela bratca ali sestrice. pa je prej prišla hiša... kaj čem rečt, zatrdno sem bila prepričana, da jaz ne bom imela edinčka in ga tudi nimam. raje tri, kot enega.

pogrešala sem družbo, zato so mi čas krajšale živali. igrat se znam user posted image , nisem depresivna user posted image ,... odločiti se boš morala pa sama

glede prostora pa  - preselite se izven lj, pa so cene drastično nižje

iz malega zraste veliko

(odgovor članu giga)
Neposredna povezava do sporočila: 27
15.12.2005 21:09:22   
piščanc
Opažam mogoče edino to, da če bi imela brata ali sestro, bi se bolj naučila deliti stvari z drugimi (čeprav mi kolektivno delo sedaj ni noben problem), bi se pa tudi bolj zanašala na pomoč drugih (ker sedaj se lahko pri vseh stvareh zanesem tudi samo nase, če je treba).

no tole je pa pametno napisano. jaz se tudi ne znam zanest na druge ljudi. vse hočem sama. no, me je mož že malo spreobrnil user posted image , ker drugače bi pregorela.

iz malega zraste veliko

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 28
16.12.2005 18:16:26   
Grascakinja
Jaz sem edinka, nič mi ni manjkalo, razvajena nisem bila nič bolj kot ostali otroci. Družbe sem imela vedno dosti od sosedov, da se pa sama ne bi znala igrati je pa največja neumnost, ker če se kdo zna sam igrat, so to edinčki, ker se itak doma nimajo s kom. V šoli in interakciji z drugimi nisem imela nobenih težav, sem samostojna in znam poskrbeti zase, ker nisem nikoli imela brata ali sestre, ki bi se postavil zame ali mi kje rit odnesel. Vse je stvar vzgoje.
Imej toliko otrok, kolikor tebi paše. Če je to en ali petnajst, ti jih boš imela.

(odgovor članu giga)
Neposredna povezava do sporočila: 29
16.12.2005 20:53:01   
kepa*
Meni je bilo kul, ker sem imela brata, moj je bil pa edinček in pravi, da se je imel lepo, res pa bi si želel, brata ali sestro.

No, jaz osebno bi z veseljem imela še enega otroka, a ga verjetno ne bom, ker sem pri prvi nosečnosti in porodu doživela preveč travm.
Je pa to stvar vsakega posameznika in v to se nima nihče pravice vtikovat.

Letos pa bo!

(odgovor članu Grascakinja)
Neposredna povezava do sporočila: 30
16.12.2005 21:10:07   
taška30
Še ena edinka tukaj. Tudi jaz mislim, da nisem bila in še zdaj nisem čisto nič razvajena, še manj depresivna. Nikoli nisem pogrešala brata ali sestre, mogoče zato, ker smo živeli v bloku in sem imela ogromno vrstnikov in prijateljev za druženje za cel dan. Zvečer pa sama svojo sobico.user posted image
Z mojimi predhodnicami edinkami se strinjam popolnoma v naslednjih točkah:
- zdaj, ko sem odrasla, bi pasalo imet kakšno sestro ali brata
- tudi jaz se v življenju že od nekdaj zanašam le nase, sicer se trudim naredit kaj v tej smeri, ampak ne morem iz svoje kože
- če se kdo zna sam igrat, se znajo edinčki

Z edinčki ni čisto nič narobe, razvajen je lahko tudi recimo najmlajši otrok pri bajti, al pa npr. če sta najprej 2 fanta, pa potem punčka, pa jo vsi crkljajo in razvajajo. Vse je odvisno od vzgoje in odnosa staršev.

< Sporočilo je popravil taška30 -- 16.12.2005 21:14:03 >

(odgovor članu kepa*)
Neposredna povezava do sporočila: 31
17.12.2005 0:06:19   
Sofi
Naj te ne moti prostorna stiska. Imamo 50 km2, čez 1 mesec bomo 4, pa že razmišljam o 3 otroku. Sedaj sem komaj našla prostor za posteljico.
Sicer je pa glavno, da se imamo radi, če se pa mal stiskaš, pa dobiš še večji občutek topline.
IZVIRNO SPOROČILO: Hubabuba

Hubabuba, saj če imate 50 km2, potem res nimate prostorske stiske za 3 otroke user posted image . (malo heca, ne zameri)

Jaz imam starejšega brata in hvala staršem, da ga imam. Lepo nama je bilo skupaj in še zdaj vem, da se lahko nanj zmeraj zanesem.
Želim si dveh otrok, a se hkrati bojim, da bi bilo kaj narobe. Zdaj, ko smo trije nam je res lepo, čez čas mogoče bomo štirje, kdo ve...

LP

(odgovor članu Lumpi)
Neposredna povezava do sporočila: 32
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?