ninaki -> RE: FEBRUARČICE 2006 (11.1.2006 22:29:11)
|
Pozdravljene, jaz sem se danes spet potepala po trgovinah v Lj. Pa se na kosilu s prijateljico sem bila. Sem se morala kar smejati, ko je rekla, a samo to bos pojedla (jaz pa imela kup testenin na krozniku). Sem ji rekla, ja, to je opoldansko kosilo, potem pride pa se popoldansko [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] Punce, jaz ne vem vec kaj mi je. Taaaak apetit imam, da imam obcutek, da vzhajam iz ure v uro [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Pa si sploh ne morem pomagati. Mali me brca v zelodec, pa ga je zgleda raztegnil al kaj, ker hrana gre kar noter in noter. Pa sploh nisem tako zelo lacna, samo tako blazno mi vse pase, da me ze kar malo skrbi. Samo kaj, ko ne morem iz svoje koze. Da se malo pohvalim, koncno sva nasla ogledalo za v kopalnico, ki je obema vsec. Omarice pa niso imeli razstavljene, kar nekaj na blef iz kataloga pa ne mislim kupiti. Bi jo rada prej videla. Kupila sva se paravan za banjo, da ne bo prevec naokoli spricalo. Jaz se ze komaj zbasem notri in mi bolj pase tusiranje v stoje, samo je pol vse mokro. Pol sva sla pa se v Rutarja pogledat ta nov otroski oddelek. Pa ene lepe stole sva videla, samo ni mize za zraven [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Jutri se pa odpravljava v Ikeo, Kiko in Toysa. Se zadnje firbcanje. No ja, v Ikei imava v nacrtu kupiti kar nekaj drobnarij za v kuhinjo in kopalnico. Pol smo pa zakljucili z nakupi in lahko naprej nacrtujem in risem dnevno ter otrosko [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Kar se mojega CSD tice (Lj-Bezigrad) - jaz nisem mogla oddati papirjev za dragega Sva imela ze vse izpolnjeno, pa jih ni hotela vzeti ravno zaradi datumov. Mi je pa rekla, da naj ocka prinese papirje v casu, ko bom jaz v bolnici. V sluzbi je okvirno povedal kdaj ga ne bo. Sicer pa pri nas nic ne komplicirajo in se da zmeniti. Pa tudi 3 dni mu pripada po kolektivni. Aja, pa ker nisva porocena, bo takrat prinesel se kopijo zapisnika o ocetovstvu. Kar se pa plac tice, mi je pa gospa tam rekla, da naj mu dopisejo tudi placo, ki jo bo prejel februarja (torej januarsko), saj bo on pravico do dopusta uveljavljal konec februarja, takrat oddal papirje in bo ta placa ze tukaj. Je rekla, da lahko ze kar na izpolnjene obrazce samo dopisejo se to eno placo, pa jo bodo upostevali. Sicer pa, kolikor sem malo spremljala debate na forumu, vsak CSD dela po svoje. Jaz se ok pocutim. Spet me je zacel kriz dajati - po moje zaradi tega, ker se tezisce spet spreminja. Ponoci se vedno zbudim ob 3 ali 5, potem pa tezko nazaj zaspim. Zato pa nadoknadim, ko gre dragi v sluzbo in potegnem tja do 9, 10. Jezna sem sama nase, ker sem taka lenoba ratala, da bi samo lezala na postelji in cekirala raznorazne forume. Pa na momente sem zalostna ali zaskrbljena - v takih trenutkih skusam + misliti. Saj kar gre. Aja, pa na vsako spikanje in bolecino sem pozorna in se sprasujem kaj je zdaj to in mu dopovedujem, naj zdrzi se vsaj 3 tedne. Meni je moj pdp vsec, tako da bi bila vesela, ce bi se kar takrat odlocil ven priti. Danes sem sla cekirat modrce za dojenje. Nisem vedela katero # je treba kupiti, al to, ki jo sedaj imam al vecjo al kaj. In mi je rekla prodajalka v Popku, da kar enako - zal je niso imeli. Ena vecja mi je bila pa cisto prevelika. Bom se kje pocekirala. Aja, tisto akcijo, ki jo imajo v Popku - modrcek + blazinice za dojenje - blazinic jim je zmanjkalo. Gledala sem se modrce v Mullerju. 2500 stanejo, blazinice pa, ce nisem kako niclo kje zgresila, oz. mogoce sploh niso bile blazinice, za 350 SIT skatla. Samo zdaj sem pa res pozabila koliko jih je notri, 30 ali koliko, res ne vem vec Enkrat so ene punce na forumu hvalile te modrce iz Mullerja. Kaksni pa so, ne vem, ker niso imeli moje #. Bom se pocekirala in vam javim. Aja, pa za Gildo in Eviii, pa vse tiste, ki imate tezave z mehurjem ali ledvicami. Danes sem sla po novo zalogo brusnicnega caja, pa mi je prodajalka rekla, da ce je kriza, da imajo zdaj tudi brusnicne tablete. Pri meni trenutno ni krize, tako da sem vzela samo caj. Lepo spite in se beremo, Nina
|
|
|
|