Naja30 -> visok pritisk (13.12.2005 17:05:38)
|
drage punce, prosim pomagajte. rabim vaše izkušnje, znanje... podporo, karkoli. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] včeraj sem bila na prvem pregledu, sem v 8t. G me je pregledala, vse izprašala, pogledali sva mojo pikico in videla sem srček... kot ena majhna lučka je utripal. skoraj bi zajokala od sreče. potem pa mi je sestra izmerila pritisk in kar 2x je bil ful povečan. 150-85. takoj me je poslala na oddajo vode in izkazalo se je, da imam proteine (beljakovine) v vodi. fuuul sem se prestrašila, čeprav mi je tako G kot sestra rekla, da naj se ne sekiram. spraševale so se, če sem že prej imela povečan pritisk, ampak se ne spomnem. je pa res, da večino časa živim pod stresom, za vsako malenkost se sekiram... dobro, dobila sem bolniško, moram počivat in uravnoteženo jesti. zdaj pa razmišljam, kaj bi to lahko bilo? ima katera kakšno idejo, odgovor? brala sem o neki bolezni, povezani s viokimpritiskom, ki se razvije samo v nosečnosti. in je nevarna, še posebej ni dobro, da se zaćne tako zgodaj. prosim naj mi katera kaj pove. lepo se imejte in en velik [sm=smiley31.gif]
|
|
|
|