RE: Evo, pa je počilo... (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Finančne dileme starševstva

Sporočilo

Allfonzi -> RE: Evo, pa je počilo... (6.1.2006 7:59:38)

IZVIRNO SPOROČILO: SanjaS

'Jakovljevičem'
IZVIRNO SPOROČILO: Allfonzi

Adriatic! Če mene vprašate...
Sem pa razočaran totalno, do amena nad 'Jakovljevičem'

LP ALF

Alf, mene tud zanima od kod ti ta Jakovljevič???
LP,
S,

Če te zanima od kod; preberi debelo natipkane črke, boš vidla, na koga leti. Malo rebusa...

Primoza; a je name letelo, to o neumnem komentiranju? Pripel sem samo link, sam imam pa pravico do mnenja, kot si ti zapisal svoje mnenje; si pa apriori proti, sklepam, da bi kdor koli sploh pomislil, da bi menjal inštitucijo...Se motim?

LP Alf

Primoza -> RE: Evo, pa je počilo... (26.1.2006 18:06:57)

Neumno komentiranje je običajno bolj posledica človekovega interesnega kroga. Lahko bi dali tudi link na npr. na Šmarni gori opazili neznani leteči predmet pa govorili kako je to super.

Glede na to, da nisem iz tovrstnih krogov, lahko komentiram relativno neprizadeto. V bistvu meni dol visi če dobi Triglav konkurenco, slabše kot je v javnem zdravstvu pa ne more biti ali bo Vzajemna privatna ali ne. Bi pa to pomenilo nov zasuk v zavarovalniškem poslu, samo pomislite 900000 zavarovancev Vzajemne dobi ugodne ponudbe za dodatna zavarovanja ali pa zavarovanja v paketih z velikimi popusti. Po mojem bi to sesulo Triglav. Se pravi okrog tega se gre igra, čeprav se nekako zdi, da je Jaklič premajhen igralec morda malo naiven in brez pravih političnih botrov.

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]